Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Yavuz Seçkin Komedyen Olmadan Önce Hediyelik Eşya Sattığını ve Esnafları Güldürdüğünü Söyledi. Krize de Değinen Ünlü Komedyen Krizin Onu Etkileyemeyeceğini Çünkü Malzemesinin Çok Bol Olduğunu Söyledi.

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ!

Yavuz Seçkin komedyen olmadan önce hediyelik eşya sattığını ve esnafları güldürdüğünü söyledi. Krize de değinen ünlü komedyen krizin onu etkileyemeyeceğini çünkü malzemesinin çok bol olduğunu söyledi.

Hayatında görmek istemediği insanlar hakkında konuşan Yavuz, Ali Poyrazoğlu'ndan hoşlanmadığını ve Poyrazoğlu'nun yeni jenerasyona sıcak bakmadığını iddia etti.

Dişi Tarkan Ebru Aydın da ingilizce bir şarkı ile kulaklarımızın pasını sildi...

10 yıl önce Tarkan'ın vokalisti olan Ebru Aydın, 10 yıl sonra piyasaya döndüğünde Tarkan'ın onu desteklemesini beklediğini fakat desteklemek bir yana telefonlarına bile çıkmadığını söyledi.. Tarkan'a çok kırıldığını söyleyen 'Dişi Tarkan';'En azından albümüm hakkında bir yorum yapması bile bana yeterdi.' dedi..

Seda Ertan, 'mankenlikte benden daha fazla eğitimli biri yok!' açıklamalarının kendisine ait olmadığını ve gerçeği yansıtmadığını söyledi.. New York ve Milano'da Türkiye'yi temsil ettiğini söyleyen güzel manken; 'Zaten eğitimli bir insanın yapmayacağı açıklamalar, haber asılsızdır.' dedi.

Seda Ertan, Oğuz Kayhan'la herhangi bir ilişkisi olmadığını söyleyen çekici manken, 'Objektiflere yakalandığımız gün herşey bir anda gelişti, Kameraları gören Oğuz birden elimi tuttu. Demet'in küçük düşürücü bir kumpasına geldim ve bu olayların ardından Demet bana küçük düşürücü açıklamalarda bulundu!' dedi.

Ayrıca Yavuz Seçkin hayrnalarına taklitler ve kendi tiplemelerinden oluşacak bir senaryoyla haziran ayında bir film projesi olacağını müjdeledi..

Dişi Tarkan Ebru Aydın, eski şarkılardan birini seslendirdi ve program bitti...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title