Haberler

Kemerli Pehlivanlara Konvoylu Karşılama

Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nden madalyayla dönen Kemer Belediyesi güreşçileri için konvoylu karşılama töreni düzenlendi.

657'nci Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde güreşen Kemer Belediyespor Kulübü Güreş Takımı'ndan başaltı boyda ikinci olan ve başpehlivan kategorisine yükselen Furkan Durmuş Altın, büyük orta boyda birinci olan ve başaltı kategorisine yükselen Mevlüt Köken ile Kemer Belediyespor'un yeni transferi başpehlivan Serkan Serttürk için karşılama töreni düzenlendi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyespor Başkanı Ömer Bilici ile şampiyon pehlivanlar Gül Camii önünden başlayıp Kemer Belediyesi'ne kadar devam eden konvoyla Kemerlileri selamladı. Kemer caddelerinden geçen konvoya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi ve güreşçileri tebrik etti.

Kemer Belediyesi önünde düzenlenen kutlama töreninde konuşan Başkan Gül, Kırkpınar gidip görmeyenler için basit gelebilir. Ancak sıcak altında 3 gün boyunca 2 bin 227 pehlivan er meydanında ter döküyor. Her boyda ayrı ve zor bir mücadele veriliyor. Kemer Belediyespor Kulübü Güreş Takımı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da iddialı gittik. Tabii ki tüm takımlar iddialı geldi. Başarı için sezon boyu iyi çalışmak önemliydi. Başkan, hoca ve pehlivanlarımız uyumlu bir çalışma sergiledi. Güreşçilerimizi evladım gibi görüyorum. Onların elde ettiği başarıyı oğlum kazanmış gibi seviniyorum. Çünkü burada bir aile olduk dedi.

Edirne'de görüştükleri başpehlivan Serkan Serttürk'ü de takıma geçen hafta transfer ettiklerini vurgulayan Başkan Gül, Güreşini ve karakterini sevdiğimiz bir arkadaşımız. Kendisinin de başarılı olacağına inanıyorum. Takımımızda değişik boylarda 30'un üzerinde güreşçimiz var. Hepsine başarılar diliyorum. 5 başpehlivanımızın da Kırkpınar'dan bize altın kemeri getireceklerine inanıyorum. Tüm sporcularımıza bir kez daha başarılar dilerken, bizi destekleyen tüm hemşerilerimize de teşekkür ediyorum. 500'ün üzerinde Kemerli hemşerimiz Kırkpınar'a gelerek bizi destekledi. Sağ olsunlar diye konuştu.

BAŞKANDAN GÜREŞCİLERE ÖDÜL

Başkan Mustafa Gül, konuşmasının ardından başpehlivan Furkan Durmuş Altın'a 20 tam altın, başaltı güreşçisi Mevlüt Köken'e 15 tam altın taktı. Ardından Başkan Gül, takım yöneticileri ve güreşçiler aile fotoğrafı çektirdi. - Nkemer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kırkpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title