Haberler

Kemer Tekirovaspor'un Sahasının Çimleri Yenileniyor

Kemer Tekirovaspor Dr. Fehmi Öncel Stadı'nın çimlerini yenileme çalışması başlatıldı.

Kemer Tekirovaspor Dr. Fehmi Öncel Stadı'nın çimlerini yenileme çalışması başlatıldı.

Kemer Tekirovaspor, Kurban Bayramı dolayısıyla pazar günü oynayacağı Gölcükspor karşılaşmasını cuma günü oynayacak. Yaklaşık 15 günlük arayı değerlendirmek isteyen yetkililer, Çine Madranspor karşılaşması sonrasında sahanın çimlerini bakıma aldı.

İş makineleri ile sahaya çim ekimi yapan görevliler, daha sonra özel olarak getirilen kumu sahaya dökerek saha zeminini futbol oynamaya uygun hale getirdi.

Kemer Tekirovaspor Tesisleri'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şimşek, yaptığı açıklamada, her yıl rutin olarak sahanın bakımını yaptıklarını bildirdi.

Bu yıl Kurban Bayramı arasını değerlendirerek sahanın çimlerini bakıma aldıklarını belirten Şimşek, "Takımımız iç saha ve hazırlık idmanlarını burada gerçekleştiriyor. Oyuncularımız ve seyircilerimize en iyi hizmeti vermek istiyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Gölcükspor Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title