Haberler

Kemer Evden Kaçan Çocuk Ormanda Aranıyor

Evden kaçan çocuk ormanda aranıyor Antalya'nın Kemer İlçesi'nde ailesiyle tartıştığı için evlerinin yakınındaki ormanlık alana kaçarak bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Mustafa Şevik'in bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Evden kaçan çocuk ormanda aranıyor

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde ailesiyle tartıştığı için evlerinin yakınındaki ormanlık alana kaçarak bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Mustafa Şevik'in bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Kemer İlçesi Beycik Mahallesi'nde oturan Mustafa Şevik, dün saat 14.00 sıralarında ailesiyle tartışarak evden ayrıldı. Mustafa Şevik'in eve dönmemesi üzerine ailesi aynı gün saat 17.00 sıralarında durumu jandarma bildirdi. Bunun üzerine Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, vatandaşlar ve ailesi arama çalışması başlattı. Yakınların ifadeleri doğrultusunda Beycik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda aramalarını yoğunlaştıran ekipler, bölgedeki boş evleri de tek tek kontrol ediyor. Çalışmalara Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri de arama kurtarma köpeği 'Calisto' ile destek verdi. Polis ekipleri 'Calisto'ya, Mustafa Şevik'in elbiselerini koklatarak ormanlık alanda arama yaptı. Arama kurtarma çalışmalarına katılan Mustafa Şevik'in annesi, jandarma aracından megafonla "Mustafa, oğlum hadi çık ortaya, gel artık evine" diye seslendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title