Haberler

Kemer Etabı Başladı

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in saat 10.50'de verdiği Alanya- Kemer etabının startına, Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı (TBF) Emin Müftüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Süper Lig Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, Finlandiya'nın Alanya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu ve Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu da katıldı.

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in saat 10.50'de verdiği Alanya- Kemer etabının startına, Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı (TBF) Emin Müftüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Süper Lig Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, Finlandiya'nın Alanya Fahri Konsolosu Kuddusi Müftüoğlu ve Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu da katıldı. Zorlu etap, yaklaşık 4 saat sonra Kemer Saat Kulesi önündeki finiş noktasında sona erecek.

TBF Başkanı Emin Müftüoğlu, turun Alanya'da yapılan başlangıcının 50'inci yıla yakıştığını söyledi. Açılış eğlencesi ve startlarıyla güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Müftüoğlu, Organizasyona katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim dedi.

Bu etapta Bisiklet Federasyonu'nun kurumsal rengi olan 'turkuaz' renkli lider mayoyu, ilk etabın 1'incisi Omega Pharma -Quick Step takımından İngiliz sporcu Mark Cavendish taşıyor.

Teoman ERİŞ ALANYA(Antalya), (DHA)

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emin Müftüoğlu Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title