Haberler

Kemer'de Kadınlardan Futbol Resitali

Kemer'de kadınlardan futbol resitali

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde futbolun erkeklere özel bir spor olmadığını göstermek amacıyla düzenlenen turnuvada kadınlar, takım oluşturarak halı sahada maç yaptı.

Kemer Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında belediye personeli kadınlar arasında 'Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Turnuvası' düzenlendi. Belediye personeli kadınlar turnuva kapsamında oluşturdukları takımlarla sahaya çıktı. Futbolun sadece erkeklere özel bir spor olmadığını göstermeye çalışan kadınlar, mücadeleleriyle dikkati çekti. Turnuva kapsamında 'Altın Nar' ile 'Yeşil Bahçe' takımları arasında oynanan maçın başlama vuruşunu Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül ile Kemer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elmas Demir yaptı.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu tarz organizasyonların birlik ve beraberliği perçinlediğini belirterek, bundan sonra daha farklı etkinlikler yapacaklarını kaydetti.

Özel kalem personeli Yeşim Kurga, genelde erkeklerin bu tür organizasyonlarda yer aldığını aktarırken, erkeklerden daha iyi futbol oynayabileceklerini göstermeye çalıştıklarını vurguladı.

Mali hizmetler personeli Damla Çelik de futbolun sadece erkek oyunu olmadığını anlatarak, kadınların her platformda mücadele edebileceklerini ve bunu başaracaklarını göstermek istediklerini belirtti.

Muhasebe biriminde çalışan İrem Karatekin ise futbol hakkında hiçbir şey bilmedikleri halde cesaret ederek sahaya çıktıklarını aktarırken, amaçlarının spor yapmak olduğunu söyledi.

Karşılaşma Altın Nar takımının 3-0 galibiyeti ile sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Gül Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title