Haberler

Kemer Belediye Başkanı Gül'ün Disiplin Kuruluna Sevk Edilmesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ülkücülerden detay Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Küreşoğlu'nun basın açıklaması Siyah çelenk bırakılması - Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı üyeleri, Kemer Belediyesi önüne siyah çelenk bıraktı Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının pilotunun ailesine ev teklifinde bulunması üzerine, partisi tarafından ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e tepki gösteren bir grup, belediye binası önüne siyah çelenk bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ülkücülerden detay

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Küreşoğlu'nun basın açıklaması

Siyah çelenk bırakılması - Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı üyeleri, Kemer Belediyesi önüne siyah çelenk bıraktı

Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının pilotunun ailesine ev teklifinde bulunması üzerine, partisi tarafından ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e tepki gösteren bir grup, belediye binası önüne siyah çelenk bıraktı.

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Küreşoğlu ile beraberindeki yaklaşık 50 kişi, Kemer Belediyesi önüne geldi.

Burada basın açıklaması yapan Küreşoğlu, Kemer Belediye Başkanı Gül'ün Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının pilotunun ailesine ev teklifinde bulunmasının ülkücüleri öfkelendirdiğini söyledi.

Gül'ün teklifinin ülkücü hareketle bağdaşacak yanı olmadığını ifade eden Küreşoğlu, şöyle konuştu:

"Türk milliyetçiliğinin değerlerinden habersiz olan bu şahıs, hangi mantıkla böyle bir teklifte bulunmuştur? Rus uçağı Türk milletinin namusu olan sınırlarımızı ihlal ettiği için kahraman askerlerimiz tarafından ulusal ve uluslararası hukuka uygun olarak düşürülmüştür. Uçak düşürülmeden önce Halep ve Türkmen Dağı'nda sivil halkı bombalamıştır. Kemer Belediye Başkanı'nın Türkmen Dağı'ndaki mazlum insanlar dururken Rus pilotun ailesine yaptığı teklif, alçaklıktır. Bebek ve kadın demeden binlerce kişinin canına kıyan zihniyete sahip çıkanlar, ülkücü hareketin içerisinde yer edinemeyecek. Ülkü Ocakları olarak dün olduğu gibi bugün de mazlum soydaşlarımızın yanındayız. Haddini aşan Kemer Belediye Başkanı, zehir saçan açıklamalarını terk etmeli ve ülkücülerden, Türkmenlerden ve Türk milletinden özür dilemelidir."

Basın açıklamasının ardından belediye önüne siyah çelenk bırakan grup, bir süre slogan attıktan sonra olaysız dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Gül Antalya Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title