Haberler

Kemalpaşalılara Ücretsiz Yaz Tatili

Güncelleme:

Kemalpaşa Belediyesi, yaz boyunca düzenlediği deniz gezisi etkinliklerinden sonra şimdi de Kemalpaşalılara ücretsiz tatil yaptırıyor.

Sosyal belediyecilikte sınır tanımayan Kemalpaşa Belediyesi, yaz boyunca düzenlediği deniz gezisi etkinliklerinden sonra şimdi de Kemalpaşalılara ücretsiz tatil yaptırıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte her yıl düzenlenen günübirlik Yassıca Ada deniz gezisinin yanı sıra bu yıl deniz etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Kemalpaşa Belediyesi, ailelere 3 gün tatil yapma imkanı sunuyor.

Kemalpaşa halkına, yaz sezonunda tatil yaptırmak istediklerini söyleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Aliağa Belediyesi ile yapılan ortak çalışma ile Kemalpaşa halkına ücretsiz yaz tatili imkanı sağlandığını belirtti. Karakayalı, Aliağa Belediyesi'ne ait misafirhanelerden 16 daireyi Kemalpaşa Belediyesi'ne tahsis ettirdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Üç günlük periyotlar halinde Kemalpaşa halkını bu dairelerde konuk ediyoruz. Belediyemizin otobüsleri ve rehberleri eşliğinde Kemalpaşalı aileleri Aliağa'da misafir ediyoruz. Her aileye bir ev tahsis ediyoruz. Evler, bir ailenin yaşayabileceği tüm konfora sahip. Mobilyalı olan evlerde, bir oda bir salon ve bir mutfak var. Vatandaşlarımız görevli personellerimiz eşliğinde Aliağa'nın yanı sıra Dikili ve Çandarlı ilçelerine götürülüyor. Bu etkinliğimiz ile tatil fırsatı olmayan, ekonomik gücü olmayan ailelerin tatil yapmalarını sağlıyoruz. Bu aktivitelerimizden halkımız çok memnun, önümüzdeki yıllarda daha geliştirerek devam edeceğiz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde bizlere destek veren Aliağa Belediye Başkanı Sayın Turgut Oğuz'a teşekkür ediyorum."

Kemalpaşa Belediyesinin ücretsiz yaz kampına katılan Neslihan Dülger, çok eğlenceli zamanlar geçirdiği belirterek "İyi bir faaliyet, Kemalpaşa'da insanlar kısıtlanıyor ve tatile ihtiyaç duyuyor. Burada insanlar 3 gün boyunca güzel zaman geçiriyor" dedi.

Düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Mehtap Akbulut da, şöyle konuştu: "Belediyemiz güzel işler yapıyor. Yaz kampında her şey yolunda, herkes çok memnun. Belediye kültür ve spor alanında oldukça aktif. Böyle devam etmesini diliyorum."

MEMLEKET GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Memleket gezileri etkinliklerinin de devam ettiğini belirten Rıdvan Karakayalı, Ramazan ayından önce başlayan memleket gezilerinin bayramda da devam ettiğini söyledi.

Kemalpaşa'da yaşayan Erzurumlu vatandaşların Ramazan Bayramını düzenlemiş olduğu memleket turu ile ailelerinin yanlarında geçirdiğini anlatan Karakayalı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Artvin, Yozgat, Nevşehir, Çanakkale ve diğer illere memleket gezilerimiz devam edecek. Memleket gezileri, belediyemizin rutin bir çalışması oldu. Yaz kampları olsun, memleket gezileri olsun günübirlik deniz gezileri olsun diğer aktiviteler önümüzdeki yıllarda artarak devam edecek. Daha güzel ne yapabiliriz, vatandaşımıza daha iyi hizmeti nasıl veririz diye çalışmalara devam ediyoruz. Belediye olarak insan odaklı işler yaparak halkımızı mutlu etmeye çalışıyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalpaşa Aliağa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title