Haberler

Kemalpaşa Belediyesi'ne Bağlı Şirkete Operasyon

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemalpaşa Belediyesi'ne bağlı İmar Teknik Turizm Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.'ne operasyon düzenledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemalpaşa Belediyesi'ne bağlı İmar Teknik Turizm Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.'ne operasyon düzenledi. Operasyonda, şirketin ticari ilişkilerini içeren dosya ve evraklara el konuldu.

Kemalpaşa Sulh Ceza Mahkemesi tarafından verilen arama kararı doğrultusunda harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemalpaşa Küme Evleri mevkisinde bulunan belediyeye ait İmar Teknik Turizm Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.'ne operasyon düzenledi. Şirket binasında yapılan arama sonunda şirkete ait çok sayıda dosya ve evraka el konuldu. Polis araması sonrası Kemalpaşa Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, "İzmir Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bugün saat 15.00 sularında Kemalpaşa-Bel İmar Tek. Tur. Tic. Ltd. Şti.'nin Kemalpaşa Küme Evleri mevkisinde bulunan binasına gelerek, Kemalpaşa Sulh Ceza Mahkemesi'nce verilmiş arama kararı gereği Kemalpaşa-Bel İmar Tek. Tur. Tic. Ltd. Şti.'nin ticari ilişkilerini içeren dosya ve evrakın bir kısmına el koymuştur. Kemalpaşa Belediye Başkanlığımızın diğer birimlerinde kesinlikle böyle bir arama gerçekleştirilmemiş olup, herhangi bir evraka da el konulmamıştır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title