Haberler

Kemalöz Pazar Yeri Yıl Sonuna Tamamlanıyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapımı devam eden Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri’nde çalışmaların olumlu yönde seyir ettiğini kaydetti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapımı devam eden Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri'nde çalışmaların olumlu yönde seyir ettiğini kaydetti. Başkan Cahan, "Yeni pazar yerimizi bu yıl içinde bitireceğiz ve son derece modern bir alanı halkımıza hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi kentteki pazar yerlerinin modernizasyonu, yenilenmesi ve ihtiyaç hissedilen yerlerde yeni pazar yerlerinin yapılması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kemalöz Mahallesi'nde pazar yerinin yapımı devam ederken, Fatih Mahallesi için planlanan yeni pazar yerinin çalışmaları da sürüyor ve saha çalışmaları kısa süre içinde başlayacak. Öte yandan mevcut pazar yerleri ise uzun vadede yenilenerek Uşak halkının hizmetine sunulacak.

Belediye yönetimi olarak pazar yeri çalışmalarının her aşamasını takip ettiklerini anlatan Cahan, "Belediyemiz ilimizde pazar yerleri konusunda istenilen düzeyde bir çalışma yapmaktadır. Bazı mahallelerimize mevcut alanların çok uzak olması ve yakınlarında pazar yeri kurulamaması nedeniyle yeni pazar yeri çalışmalarımız devam ederken, mevcut pazar yerlerinin yenilenmesi için de proje çalışmalarımız sürüyor. Göreve başlar başlamaz ele aldığımız projelerimizden birisi olan Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri konusunda da oldukça iyi bir yere geldik. Hergün silueti giderek daha çok ortaya çıkan pazar yerimiz 2015 yılı içinde vatandaşlarımızın alışveriş yapacağı bir duruma gelecek. 10 bin metrekarede hizmet verecek olan pazar yerimizin biz de her aşamasını takip ediyoruz" ifadesini kullandı.

Uşak'ın yeni pazar yerleriyle Türkiye'nin en modern alanlarına sahip olacağını aktaran Cahan, bu konuda şehrin en şanslı kentlerden birisi olacağını iletti.

Mevcutlar yenilenecek

Uşak'ın bütün pazar yerlerinin gıpta ile bakılacak güzellikte ve nitelikte özellikte olması için çaba verdiklerini dile getiren Cahan, bu konuda başarıya ulaşacaklarını anlattı. Cahan, "Kentimizde yeni pazar yerlerimizin yanında vatandaşlarımızın kullandığı pazar yerlerimizi de yenilemek istiyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Cuma pazarımızda da yüksek gerilim hatlarının şehir dışına taşımasından sonra modern bir pazar yeri için kolları sıvayacağız. Pazar yerleri çalışmalarının sonuncusunu ise Çarşamba Pazarı'nın olduğu alanda yapmayı planlıyoruz" - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title