Haberler

Kemal Sunal Vefatının 18. Yılında Anıldı

Rol aldığı komedi filmleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kemal Sunal, vefatının 18. yılında ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Rol aldığı komedi filmleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kemal Sunal, vefatının 18. yılında ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Sanatçının Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma töreninde, Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Tören sonunda basın mensuplarına açıklama yapan ünlü sanatçının eşi Gül Sunal, her geçen yıl eşine olan özlemin daha da arttığını dile getirerek, "Fakat filmlerinin oynatılması, hayranlarının artarak çoğalması tek tesellimiz." dedi.

Ünlü oyuncunun uzun yıllar eserleriyle yaşayacağına işaret eden Sunal, "Kemal yaşayacak ama bizim evimizde babamız yok. Onun için ben çok çok üzgünüm. Bu üzüntüm de hiç bitmeyecek onu görüyorum." ifadelerini kullandı.

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal da törene katılan herkese çok teşekkür etti.

"Bıraktığı eserlerle avunmaya devam edeceğiz"

Sanatçının oğlu Ali Sunal da babasına büyük özlem duyduğunu ifade ederek, "18 yıl geçti, çok özledim babamı ama görüyorum ki bütün sevenleri de onu çok özlemiş. Bu özlem bitmeyecek. Bıraktığı eserlerle avunmaya devam edeceğiz diyeyim. En azından yüzümüzü güldürüyor. O bakımdan da her gün dua okunuyor babama." diye konuştu.

Babasının ölüm yıl dönümü 3 Temmuz ile doğum günü 11 Kasım'da sevenlerinin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını anlatan Sunal, şunları kaydetti:

"Biz Türkiye olarak, Türkiye'yi kalbinde yaşatan insanlar olarak komple bir aileyiz, kocaman bir aileyiz. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar. Babamı ölümsüzleştiriyorlar, her zaman yaşatıyorlar. Sevenleri ve basın mensuplarına da teşekkür ediyoruz."

"Bu vahşetleri unutmayalım"

Ali Sunal, kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu aralar çok canımız sıkkın biliyorsunuz küçük kardeşlerimiz var Eylül, Leyla gibi... Gerçekten çok moralim bozuk. İnşallah babamın sevenlerine buradan sesleniyorum, herkese sesleniyorum. Onları, o küçük kardeşlerimizi de unutmayalım. Bu caniliği unutmayalım ve bunun çözümü olana kadar hep takipçisi olalım. Artık Eylül, Leyla gibi bütün kardeşlerimizin böyle olaylarla kurban gitmesini istemiyoruz. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Mekanları cennet olsun. Minicik patileri kesilen küçük köpek yavrusunu da eklemek istiyorum, unutmayalım bu vahşetleri, lütfen gereği yapılsın."

Anma törenine katılanlara helva ikram edildi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title