Haberler

Kemal Özdeş: "İç Saha Performansında Ligin En İyi Üçüncü Takımı ile Oynadık"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş zorlu, çekişmeli ve iki denk takımın bir maçı olduğunu söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş zorlu, çekişmeli ve iki denk takımın bir maçı olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, maçı kazanacak fırsatlar bulduklarını kaydederek, "Oyunun ilk yarısında dengeli oynayan taraf bizdik. İlk ayrı her iki takımın pozisyonu yok ama oldukça iyi bir mücadele vardı. İkinci yarı her iki takımın da pozisyonları oldu. Oldukça iyi mücadele vardı oyunda. Maçın ikinci yarısında gol atabileceğimiz, öne geçebileceğimiz pozisyonlar ve kontra atakları bulduk. Bunları değerlendiremedik. İki kader anı var. Bunları değerlendirsek buradan 3 puan alarak ayrılacaktık. Rakip takımı da tebrik ediyorum. Onlar da çok iyi mücadele etti ve oyunu sonuna kadar kovaladı. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı oyun disiplinine sadık kaldıklarından dolayı kutluyorum. Önemli bir rakip iç sahada. Türkiye liginin iç saha performansı olarak en iyi üçüncü takımıyla oynadık ve burada pozisyon vermemek bizim için önemli" dedi.

Önlerinde Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı olduğunu vurgulayan Özdeş, "Şimdi ona hazırlanacağız. Bu aynı oyun standardını sürdürerek avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Ligde de kalan 6 haftada kazanacak oyunlar oynamak istiyoruz. Umarım bunu gerçekleştir takımım. İlk 35. dakikada bir oyuncu değişikliği, Olivier'in sakatlanıp çıkması, Koita'nın çıkması, erken oyuncu değişiklikleri biraz daha ofansif olarak son bölümde diri tutamadı bizi. Çünkü erken iki oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldık. Bugün buradan bir puan aldık, rakibimize bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title