Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu Niğde'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden özgür bir ülke inşa edilmesi çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden özgür bir ülke inşa edilmesi çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde Hükümet Meydanında yaptığı konuşmada, "Aramızda çok sayıda genç var. Gençler umudumuz olan gençler size inanıyorum. Sizler bu ülkenin bağımsızlığı için mücadele eden babalarınızın çocuklarısınız. Bugün çocuklarımız sınavlara girdiler onlara başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte çok güzel bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Türkiye'yi haramilerden temizleyeceğiz. CHP iktidarında ilk 4 ayda temiz ahlak kanunu çıkaracağız. Her ailenin sigortası olacak, kadınların hesabına asgari ücret yatacak, namerde muhtaç etmeyeceğiz. Diyorlar ki bu CHP iktidara gelirse ne olurmuş, yardımları kesermiş. Türkiye'ye söz veriyorum, yardımları kesmeyeceğiz, yardımları iki katına çıkaracağız. Niğdelilerin vicdanına sesleniyorum. Kul hakkı yiyen bir insana Allah aşkına sabredecek miyiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlere sabredecek miyiz. Ayın 30'u geliyor, kol kola, el ele sandığa yürüyerek bir demokrasi şölenini gerçekleştirmeye var mısınız? Devleti çökerttiler, mahkeme çalışmıyor, yolsuzlukları kapatmaya çalışıyorlar. Gelin yeniden özgür bir ülke inşa edelim" dedi.

Edirne Kırkpınar güreşlerinde gördüğü bir konuyu anlatan Kılıçdaroğlu, "Bu yıl Kırkpınar güreşlerine gittim, son günü büyük bir Türk bayrağını gençler stadyumda taşırlar, bu yıl bayrak geçerken şeref tirübünün önünden geçti. Ben dahil herkes ayağa katlı ama 4 AK Parti'li bakan kalkmadı. Ayağa kalkamayan 4 bakan için ne yaptın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan" diye konuştu.

Başkan Kılıçdaroğlu, "Düne kadar kadının baş örtüsü üzerinden siyaset yapılıyordu. Niğde'den herkes duysun, ister başı kapalı olsun bütün hanımların başımın üzerinde yeri var. 53 kadın belediye başkan adayımız var, bazılarının başı açık, bazılarının başı kapalı. Ben hükümeti eleştirirken sakın ola ki Adalet ve Kalkınma partisine oy veren yurttaşlarımız alınmasınlar, niye oy verdiniz diye sorgulamadım. Bize oy verin yolsuzluğu ve yoksulluğu bitireceğiz dediler. Ama 17 Aralık günü hükümeti gördük. Bunların hepsinin hesabını 30 Martta soralım" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title