Haberler

Kemal'in Kaderi Emir'in Ellerinde

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı Kara Sevda'nın heyecan dolu yeni bölümünde, Asu'yu öldürmekle suçlanan Kemal, ezeli düşmanı Emir'in eline düşecek.

Asu'yu öldürmekle suçlanan Kemal, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacak. Emir de bu durumu lehine kullanarak, masum olduğunu kanıtlayana dek kaçmak zorunda olan Kemal'in yoluna çıkacak. Kemal ve Emir'in yumruklarını konuşturdukları aksiyon dolu sahneler, bölüme damgasını vuracak.

NİHAN'DAN KEMAL'E UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Yaşanan tüm acılara rağmen, her zaman aşklarına sıkıca sarılan Kemal ve Nihan, bu karanlık günlerde de birbirlerine umut vermeye devam edecek. Kemal'in doğum günü, iki kara sevdalıya romantizm dolu anlar yaşatacak. Kemal'i yakalamak için polislerin yakın takibe aldığı Nihan, hem polisleri atlatmak hem de Kemal'e doğum günü sürprizi yapmak için eğlenceli bir fikir bulacak. Nihan'ın hazırladığı sürpriz, hem Kemal'i hem de ekran başındaki izleyicileri gülümsetecek.

'Kara Sevda'nın yeni bölümü 5 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title