Haberler

'Kefenin Cebi Yok, Sağlığım Daha Önemli'

İngiltere'de Lotonun Son Talihlisi Stephen Smith (58), Eşi Ida ile Tek Odalı Sosyal Konutlarında Uzun Bir Hayat Sürmek İçin Kazandığı 19 Milyon Sterlin'in Tamamını Vermeye Hazır Olduğunu Söyledi. Aort Damarında Anevrizma Olan Smith, "İçimde Ne Zaman Patlayacağı Belli Olmayan Bir Saatli Bomba Var. Kefenin Cebi Yok, Sağlığım Daha Önemli" Dedi.

İngiltere'de lotonun son talihlisi Stephen Smith (58), eşi Ida ile tek odalı sosyal konutlarında uzun bir hayat sürmek için kazandığı 19 milyon Sterlin'in tamamını vermeye hazır olduğunu söyledi. Aort damarında anevrizma olan Smith, "İçimde ne zaman patlayacağı belli olmayan bir saatli bomba var. Kefenin cebi yok, sağlığım daha önemli" dedi.

Ülkenin Hemel Hampstead bölgesinde eşi Ida Smith ile birlikte bir odalı belediye evinde yaşayan dört çocuk babası Stephen Smith, geçtiğimiz Cumartesi günü çekilen lotodan 19 milyon Sterlin (yaklaşık 43 milyon YTL) kazandı. Ciddi bir kalp rahatsızlığı bulunan ve uzun süredir tedavi gören talihsiz adam, bu servetin geç gelmesinden yakınarak, buruk bir sevinç yaşadı.

Hastaneden uzaklaşamıyor

Her on kişiden sadece birinin kurtulma şansı olan kalp rahatsızlığı nedeniyle seyahat etmesi sakıncalı olan Smith, tedavi gördüğü hastaneden 30 dakikadan fazla uzaklaşamıyor.

En önemlisi sağlık

14 yıl önce sağlık sorunları nedeniyle çalıştığı hastaneden emekli olan Smith, 'Bu para yerine sağlıklı olmak isterdim. Karım ve çocuklarımla daha çok vakit geçirmeyi bu milyonlara tercih ederim ama yapacak birşey yok' diye kaderine isyan etti.

Eşi Ida ile şampanya patlatarak zengin olmanın tadını çıkartmaya çalışan 8 torun sahibi. Smith, iyileşmesi için bir mucizeye ihtiyacı olduğunu, fakat kazandığı bu paranın çocuklarının geleceğini kurtaracağını bildiği için mutlu olduğunu ifade etti. Hayatının büyük bir bölümünü bir odalı belediye evinde geçiren Smith, şimdi 4 odalı güzel bir ev almak ve yaşamının geri kalanını eşi, çocukları  ve torunları ile mutlu bir şekilde geçirmek istiyor

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title