Haberler

Kediciklerin Aldıkları Eğitimler Herkesin Ağzını Açıkta Bıraktı

Güncelleme:

Adnan Oktar'ın Kediciklerinin lüks yaşamlarından sonra bilinmeyen bir özellikleri daha çıktı. Kediciklerin aldıkları eğitimler, bitirdikleri bölümler herkesin ağzını açıkta bıraktı.

Uydu üzerinden yayın yapan A9 TV'de her gün sohbet programlarında Adnan Oktar'a yorumlarıyla eşlik eden ve Adnan Oktar'ın 'Kediciklerim' dediği kadınların çok iyi okullarda eğitim aldıkları ortaya çıkt. İçlerinde Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan bile var.

EN POPÜLERLERİNDEN GÜLŞAH, MAKİNE MÜHENDİSİ

Adnan Oktar'ın Kediciklerinden Gülşah Güçyetmez, en popüler isimlerin arasında yer alıyor. Güçyetmez, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği'nden mezun oldu. Güçyetmez üniversitede okurken Adnan Oktar'ın kitaplarını okumaya başladığını anlattı. Önce kitaplarını okuyup sonra Oktar'la tanıştığını söyleyen Güçyetmez, 'Kedi canını senin' cümlesini de çok sevdiğini ifade etti.


EBRU ALTAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNU

Bir diğer Kedick Ebru Altan, Boğaziçi Üniversitesi İş İdaresi'nden mezun oldu. Altan bu kadar çok makyaj yapma nedenini ise, 'İnsanlara saygı ve sevgimi böyle gösteriyorum' diye açıkladı.


DAMLA PAMİR AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ'NDEN MEZUN

Damla Pamir ise, Haliç Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nde okudu. Pamir verdiği bir röportajda, diğer 'kedicikleri' hiç kıskanmadığını söyledi ve kendisini muhafazakar olarak tanımladı.


CEYLAN ÖZBUDAK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MEZUNU

Ceylan Özbudak İstanbul Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü mezunu. Özbudak'ın babası 10 yıl önce verdiği röportajlarda ise, "Kızımı kurtarın" demişti.


AYLİN KOCAMAN İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİ

Aylin Kocaman, Ankara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi İngiliz edebiyatı ve Amerikan kültürü bölümlerinden mezun oldu. İnsanlar tarafından tanınmayı çok sevdiğini söyleyen Kocaman, annesinin de Adnan Oktar'ı desteklediğini ifade etti. Babasını kanserden kaybeden Kocaman, babasının tedavi masraflarını da Oktar'ın ödediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aylin Kocaman Adnan Oktar Ebru Altan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title