Haberler

Keçiören Belediyesi ilçedeki mezarlıkları ziyarete hazır hale getirdi

Keçiören Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçede bulunan mezarlıklarda genel temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Keçiören Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçede bulunan mezarlıklarda genel temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Keçiören belediyesi açıklamasına göre, koronavirüs pandemisi nedeniyle arife günü ve bayram boyunca ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte vatandaşların büyük çoğunluğu kabir ziyaretlerini bayram sonrasına bıraktı.

Bu kapsamda vatandaşın yoğun olarak ziyaret etmesi beklenen mezarlıklarda Keçiören Belediyesi tarafından bakım ve temizlik çalışması yürütüldü.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, mezarlıklardaki temizlik çalışmaları kapsamında otların biçildiğini ve etraftaki çöplerin toplanarak çevre temizliği çalışmalarının detaylı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtti.

Altınok, yapılan bakım ve onarım çalışmalarından sonra mezarlıkların vatandaşların ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuştuğunu kaydetti.

Altınok, "Arife gününde ve bayram boyunca ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle mezarlıklarımız ziyaret edilemeyecek. Ancak mezarlıklarımızdaki rutin temizlik çalışmalarımızı daha detaylı yaparak bayram sonrasında kabir ziyaretinde bulunacak olan vatandaşımıza daha temiz bir ortam oluşturduk."

"Ebedi mekanlarımıza özen göstermeliyiz"

Mezarlıkların sadece özel günlere özel değil, yıl boyunca temizlenmesi gerektiğini ifade eden Altınok, şunları kaydetti:

"Evlerimizde yaptığımız temizlikler ne kadar özenliyse, belediyemizin temizlik konusunda caddelerimize, sokaklarımıza, parklarımıza karşı gösterdiği hassasiyet nasıl bir gereklilikse, saygıdeğer yakınlarımızın ve aile büyüklerimizin ebedi mekanlarının da aynı şekilde büyük bir dikkat ve özen göstermeliyiz. Bu kapsamda biz Mezarlıklarımızı sadece bayramlara özel değil yılın 12 ayı temizleyerek hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımıza saygımızı gösteriyoruz. Bayram öncesi ve bayram gününde mezarlık ziyareti yapan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla aile kabirlerini ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı tamamladık."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Keçiören Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title