Haberler

Keçilere Su Taşıyor

Şerefine Kozmos adlı şiir kitabıyla dikkat çeken yazar, şair Serhan Kansu hayvanseverliği ile de tanınıyor. Şiirlerinde "Kendine bakan tek canlı insandır, insanı hayvandan ayıran akıl değil aynadır" gibi cümleler kullanan yazarın Ağustos aynın başında 'Sırtımdaki Okyanus' adında yeni bir kitabı çıkacak. Kitap büyüklerin de kesinlikle okuması önerilen bir çocuk romanı. Yazar 'Sırtımdaki Okyanus'ta, hevesle evcil hayvan dükkânından alınıp sonra terk edilen yavru bir kaplumbağanın gerçek hikâyesini anlatıyor.

BİSİKLETLE SU TAŞIYOR

Serhan Kansu İstanbul'un Kavaklı Köy'ünde başıboş dolaşan keçilere bisikletle su taşıyor. Serhan Kansu "Sadece kedi, köpek ve insan değil, dünyadaki tüm canlıların birbirine ihtiyacı var. Özellikle yaz aylarında bir koyun, bir keçi de su bulmakta zorlanıyor. Sadece mahallelere sokaklara değil her yere su taşımalı, tüm hayvanları beslemeye çalışmalı ve sevmeli. İnsanlar evrenin merkezinde değil, dünya da sadece biz insanların değil, doğaya saygı duymalıyız. Ben elimden geldiğince bunun için yazacağım. Gücüm yettiğince de onlara su taşıyacağım" diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Kavaklı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title