Haberler

Keçi Çalarken Yakalandı

Güncelleme:

Eskişehir'de 56 hırsızlık suçundan sabıkası bulunan A.A, bir ağıldan küçükbaş hayvan çalarken yakalandı.

Eskişehir'de 56 hırsızlık suçundan sabıkası bulunan A.A,, Çukurhisar Mahallesi'nde bir ağıldan küçükbaş hayvan çalarken yakalandı.

Çukurhisar Yeni Mahalle'de yaşayan 40 yaşındaki Muhammer Irmak, gece geç saatlerde ağılından sesler gelmesi üzerine pencederen baktığında, bir kişinin bahçede boynuna ip bağladığı keçiyi götürmeye çalıştığını gördü. Irmak'ın bağırması üzerine kaçan şüpheli, haber verilen jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli 54 yaşındaki A.A.'nın 56 hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu ve toplam 17 yıl cezaevinde yattığı, 3 hırsızlık suçundan da kesinleşmiş cezasının bulunduğu anlaşıldı.

'HAYVanLARIN SESİ SAYESİNDE YAKALANDI'

Hayvanlarını çalmak isteyen A.A.'dan şikayetçi olduğunu belirten Muhammer Irmak, hayvanların sesi sayesinde hırsızı yakalattığını belirterek şöyle dedi:

"Ağılda 11 koyunum ve bir tane keçim var. Gece yatma hazırlığı yaptığım sırada ağıldaki hayvanlarımın sesini duydum. Evin penceresinden baktığımda bahçenin kenarında bir adam keçinin boynuna ip bağlamış götürmeye çalışıyordu. Diğer koyunları da bahçenin dışına çıkarmıştı. Hemen Çukurhisar Jadarma ekiplerine haber verdim. Ben de bahçeye çıktım. Adam beni görünce ağaçlık alana kaçtı. Jandarma ekipleri kaçan hırsızı kısa sürede yakaladı."

Jandarma tarafından gözaltına alınan A.A'nın, işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title