Haberler

Keçe Fabrikasında Yangın

UŞAK Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) keçe imalatı yapılan bir fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

UŞAK Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) keçe imalatı yapılan bir fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.

Uşak- İzmir Karayolu üzerinde bulunan Uşak OSB'de, 114'üncü Cadde'de bulunan keçe imalatı üzerine faaliyet gösteren Gökhan Karateke'ye ait fabrikada, bugün saat 06.30'da, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Önce fabrika çalışanları ardından Uşak OSB itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, söndürülemedi, tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine Uşak Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri, ilçelere ait arazözler takviye olarak olay yerine yönlendirildi. Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, ilk belirlemelere göre, 5 milyon lira maddi hasar olduğu belirtildi. Jandarmanın soruşturma başlattığı yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar sürüyor.

- Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi İzmir Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title