Haberler

Kdz.ereğli Temizlik İşleri Müdürlüğünden Hizmet Atağı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent genelindeki temel hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri de karşılamak adına çalışmalarını sürdürüyor.Kdz.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent genelindeki temel hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri de karşılamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz. Ereğli'ye bağlı Kirmanlı Mahallesi Rüzgarlı Sokak sakinlerinden gelen bir talebi değerlendiren Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Vahide Hanım Konakları'nın hemen yanında bulunan çocuk oyun alanını genişletme çalışmalarına başladı. Kentin en büyük mahallelerinden biri olan Kirmanlı'da, Rüzgarlı Sokak'ta bulunan tek oyun parkında çalışma başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilk olarak parktaki oyun çocuk oyun grubunu yeniledi, oyun parkı alanını genişleterek bir de fitness aletleri yerleştirdi. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren

Kdz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sezgin Okumuş, çalışmaların en kısa zaman içinde tamamlanarak spor alanının vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. Okumuş, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüz kent içindeki peyzaj çalışmalarına da devam ediyor. Pençes Deresi üzerinin kapatılmasıyla pazaryerinden Kestaneci-Karga Mahallesi istikametine giden yeni yolda da peyzaj çalışmalarını sürdürüyoruz, Pazar Taksi Durağı'nın yanında bulunan ve bir dönem Ziraat Odası ürünlerinin satıldığı alanda yeni bir oturma ve dinlenme alanı yapıldı. Tarihi çınar ağacının altında oluşturulan alan çiçeklendirilerek yeniden düzenlendi. Özellikle pazartesi ve cuma günleri kentin en kalabalık noktalarından biri olan pazaryerinde oluşturulan bu alan vatandaşlarımızın da beğenisini topladı" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title