Haberler

Kdz. Ereğli Belediyespor'un 4 Oyuncusu Milli Takıma Çağrıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Yıldız Basketbol takımı 4 oyuncusunun milli takımlar kampına çağrıldığı bildirildi.
Kdz.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Yıldız Basketbol takımı 4 oyuncusunun milli takımlar kampına çağrıldığı bildirildi.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık geçtiğimiz yıl Anadolu şampiyonu olan basketbol takımından 4 oyuncularının milli takım kampına çağrıldığını söyledi. Milli takımlar kampına katılan yıldız basketbolcular çağrılan Şevval Akçay, Aleyna Uzunmehmet, İzel Okur ve Nilüfer Sena Müsellim ile kendilerini çalıştıran hocalarını makamında kabul eden Posbıyık, oyuncuları ile gurur duyduğunu belirtti.

Oyuncularının milli takıma çağrılmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Posbıyık, "Bizlere bu gururu yaşatan hocalarımıza, öğretmenlerimize ve oyuncularıma şükranlarımı sunuyorum. 2013 yılı içerisinde bayan futbol takımlarımızdan 13 futbolcumuzu milli takımlara göndermiştik. Bu sezon ilk defa basketbol takımlarımızla da mutlu olacağımız başarılar yakaladık. Milli takımlar kampına Ereğli'den 4 tane altın kızımız çağrıldı. Şevval Akçay, Aleyna Uzunmehmet, İzel Okur ve Nilüfer Sena Müsellim milli takım aday kadrosuna davet edildiler. Osman Demirci ve Levent Ekinci hocalarımıza da oyuncularımı çalıştırıp en iyi şekilde yetiştirdikleri için onlara da teşekkür ediyorum. Bu başarıda onların payı çok büyük. Bu sezon yıldız basketbol takımımız hedefini Türkiye şampiyonluğu olarak belirledi. Bizde kendilerine maddi ve manevi anlamda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Milli takım kampına çağrılan oyuncularda takım olarak hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirterek, 5 yıldır kendilerini çalıştıran ve önemli başarılar elde etmelerine vesile olan hocalarına ve Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür ettiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ereğli Belediyespor Halil Posbıyık Zonguldak Akçay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title