Haberler

Kck Davası 17 Mayıs'a Ertelendi

Hakkari’de 21 sanıklı ‘KCK davası’nda yargılanan 23 kişinin bugün görülen duruşması 17 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

Hakkari'de 21 sanıklı 'KCK davası'nda yargılanan 23 kişinin bugün görülen duruşması 17 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

25 Nisan 2011 tarihinde yapılan ve aralarında dönemin Hakkari Belediye Başkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri ve BDP il yöneticilerinin bulunduğu 23 kişinin gözaltına alındığı KCK operasyonun ikinci dalgasında yargılanan 23 kişinin duruşması bugün görüldü. Hakkari 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan sanıklardan Kadir Şahin, Kenan Kaya, Melek Atan, Hatice Demir, Mehtap Daştan Demirer, İsmail Tenik, İsmail Keskin, Selim Engin ve Fahri Kurt ile avukatları katıldı.

İfade işlemlerinin tamamlanması ve avukatların savunma yapmalarının ardından heyet karar için ara verdi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı dosyadaki eksikliklerin tamamlanması ve ifadesi alınmayan bazı sanıkların ifadelerinin alınması için bir sonraki celseyi 17 Mayıs 2016 tarihine erteledi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title