Haberler

Kbü'den Kısa Kısa

Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından Karabük Üniversitesi (KBÜ) güvenlik personeline yönelik eğitim verildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından Karabük Üniversitesi (KBÜ) güvenlik personeline yönelik eğitim verildi.

Fen Fakültesi Konferans Salonunda verilen eğitimde, Karabük Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Mehmet Akif Yılmaz ve Hasan Basri Akman, güvenlik görevlileriyle tatbikat yaptı.

Eğitimde, güvenlik personelinin üniversite içinde gerçekleşen toplu gösteri ve olaylarda kolluk gelene kadar genel olarak yapması gerekenler, kolluk geldiğinde müdahale sırasında uygulanması gereken kurallar, kullanılan mühimmatlar sonucu olumsuz etkilenen personele yapılacak ilk yardım ve bunların yasal dayanağı olarak toplantı ve yürüyüşler kanunundan bilgiler verildi.

Milli boksörlerden Polat'a ziyaret

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 2006 yılında vefat eden olimpiyat dördüncüsü ve Akdeniz Oyunları şampiyonu Milli Boksör Celal Sandal adına Çeşme'de düzenlenen Celal Sandal Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında dereceye giren milli boksörler Reyhan Çakır, Merve Özge Arslan, Ela Yenilmez, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.

Polat, ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuları tebrik etti.

Öğrencilerin şampiyonada gösterdikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Polat, "İnanıyorum ki Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulumuzdan, öğrencilerimize sağlamış olduğumuz imkanlar ve onların azmiyle birlikte ay yıldızlı formamızla dünya çapında büyük başarılara imza atacak sporcular çıkacaktır. Şampiyonada göstermiş olduğunuz başarılarınızdan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Yılmaz Hasan Basri Türkiye Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title