Haberler

Kbü'de 3. Bilim Şenliği

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYEM) 3. Bilim Şenliği etkinliği düzenlendi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYEM) 3. Bilim Şenliği etkinliği düzenlendi.

Etkilikte, öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi sunuldu.

Daha sonra matematik, bilim ve bilimsel yayınlar, kimya, akıl ve zeka oyunları, fen ve sosyal bilimler, yaratıcı düşünme ve tasarım, Türkçe ve drama alanlarında 200'e yakın proje çalışmasının yer aldığı sergi açılışı yapıldı.

Etkinliğe, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül ve Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Murat Ağarı, Genel Sekreter ve Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mücahit Coşkun, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Demir, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Özcan Büyükgenç, Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden, Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Özkan, Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Tolga Uzun, Mesut Doğan, eğitmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title