Haberler

Kazım Koyuncu Gaziemir'de Konserle Anıldı

Karadeniz’in şair ceketli çocuğu Kazım Koyuncu, adının verildiği İzmir’in en büyük sahnesinde Grup Baber konseriyle anıldı.

Karadeniz'in şair ceketli çocuğu Kazım Koyuncu, adının verildiği İzmir'in en büyük sahnesinde Grup Baber konseriyle anıldı. Seslendirdiği Karadeniz ezgileriyle seyirciyi oynatan Grup Baber, Kazım Koyuncu'nun unutulmaz şarkılarıyla duygulandırdı.

18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği'nin 3. gününde Karadeniz Gecesi düzenlendi. Bu özel gecede, yaklaşık on yıl önce yakalandığı akciğer kanseri sonucu 33 yaşında yaşamını yitiren Kazım Koyuncu anıldı. Karadeniz'in şair ceketli çocuğu Kazım Koyuncu'nun anma gecesinde, sanatçının adının verildiği İzmir'in en büyük sahnesinde Grup Baber sahne aldı. Anma gecesinde ve sanatçının adını taşıyan sahnede ezgilerini seslendirmekten gurur duyduklarını belirten Grup Baber, ezgileriyle unutulmaz bir konser verdi.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Karadeniz'in hareketli parçalarıyla seyirciyi oynatan grup, Kazım Koyuncu parçalarıyla da seyirciye duygu dolu anlar yaşattı. Kimi zaman kemençenin ritmine kapılan ve yerinde duramayan seyirci kimi zaman da tulumun yanık sesiyle uzaklara dalıp gitti. Konser sonunda Grup Baber'e zeytin fidanı armağan ederek teşekkür eden Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Bengü Sayköse, Kazım Koyuncu'nun adını Gaziemir'de yaşattığı için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Koyuncu Karadeniz Gaziemir İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title