Haberler

Kazaya Müdahale Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Kazaya müdahale tatbikatı gerçeğini aratmadı

KÜTAHYA - Kütahya İtfaiyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'kazaya müdahale tatbikatı' gerçeğini aratmadı.

İtfaiye Haftası sebebiyle bir alış veriş merkezinde İtfaiye Müdürlüğü tarafından hazırlanan resim sergisi ve itfaiyecilikte kullanılan malzemelerin sergilendiği etkinlik ilgi gördü.

Kütahya'da itfaiye teşkilatının 303 yıl önce kurulduğunu belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Öncelikle tüm İtfaiye Teşkilatı personelimizin İtfaiye Haftasını kutluyorum. İtfaiye teşkilatımız görevini yerine getirirken her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin yaz, kış ve bayram demeden hem yangın hem kurtarma faaliyetlerinde büyük bir başarıyla ve özveriyle yaptıkları çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yeni yapılan binası araç gereç ve son model ekipmanları ile artık yangınlara daha hızlı ve daha etkili müdahale edebiliyor. Biz yine de afetsiz, kazasız ve yangınsız günler diliyoruz" diye konuştu.

Bu arada, 'ana okulları arası itfaiye' konulu resim yarışmasına katılan 47 öğrenci arasından ilk 3'e giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Serginin gezilmesinin ardından Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri tarafından yangın söndürme ve kazaya müdahale tatbikatı gerçekleştirildi. Ekipler, senaryo gereği kaza sonrası alev alev yanan araca müdahale etti.

Etkinliklere AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Ak Parti Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title