Haberler

Kazandığı Bütün Parayı İnşaat Sektörüne Yatıran Alper Potuk Battı

Güncelleme:

Fenerbahçe'den kazandığı bütün parayı inşaat sektörüne yatıran Alper Potuk, bütün birikimini kaybetti.

Formunda ciddi bir düşüş olan ve son 2 haftada kadroya dahi giremeyen Fenerbahçeli Alper Potuk'un, yatırım yaptığı işte büyük maddi kayıp yaşadığı ve bu nedenle kendisini futbola veremediği öğrenildi.

Başarılı oyuncunun, futboldan kazandığı paraları değerlendirmek hedefiyle lüks evler yapmak için inşaat işine girdiği belirtlidi. Ancak 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu işte zarara uğradı ve büyük bir maddi kayıp yaşadı. Milli futbolcunun yaptığı yatırım nedeniyle bütün birikimlerini kaybettiği kaydedildi.

DÜZENSİZ ÖZEL HAYATI DA ETKİ ETTİ

Bu nedenle moral olarak yıkılan başarılı oyuncunun, idmanlarda da yüzünün asık olduğu ve kendisini sahaya veremediği öğrenildi. Öte yandan Alper Potuk'un performansının düşmesinde düzensiz özel hayatının da başkabir etken olduğu belirtildi.

Yönetim de 27 yaşındaki futbolcudan bir an önce toparlanmasını ve futbola odaklanmasını istedi. Sarı-lacivertli formayla bu sezon toplam 6 maça çıkan Alper Potuk'un 1 golü bulunuyor. Mircea Lucescu da bu oyuncuyu son maçlar için milli kadroya dahil etmemişti.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Potuk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

Adınızı Yazınyiğit alp:

iyi olmuş asgari ücretle yaşıyAnlar ne yapsın

13
3
yanıtYanıtla
YAPTIM BİTTİ:

SEN NE ANLARSIN İNŞAAT. TAN ALPER SEN DAHA FUTBOL OYNAMASINI DA BİLMİYORSUN DUA ET SENİN MENEJERİN İYİ PAZARLAMIŞ FENERE

14
1
yanıtYanıtla
paşa:

beter olsun inşallah

10
3
yanıtYanıtla
Hangi:

FB ye hic faydasi olmadan yillarca bedavadan para kazandi. . ?. . . . .

9
1
yanıtYanıtla
dobracı baba:

habere bak batsa ne olur fener seneye 2 milyon euro öder tekrar zengin olur bedava hayat yaşıyorlar nede olsa

6
3
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

fenerli ya ondan napçağını bilememiş parayla:D

6
3
yanıtYanıtla
Sarı Kırmızı:

Hazır yapılmış kira getirisi olanı alsana olim manyakmısın. . .

7
2
yanıtYanıtla
cemo:

ulan kira getirisiyle müteahhitlerin kazandığı para aynı mı?hiç mi hesap kitap bilmiyosun?

yanıt3
yanıt1
sarı kırmızı:

Alper de senin gibi hesap bildiğinden kazanmış işte bak.

yanıt0
yanıt1
KÖFTECİ SELAHATTİN:

BATTIYSA GELSİN BENİM DÜKANDA GARSON OLSUN. OLMADI ONU MANGALIN BAŞINA ALIRIZ

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title