Haberler

Kazan Belediyesi'nde Whatsapp İhbat Hattı

Kazan Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek ve aksaklıklara zamanında müdahale edebilmek üzere whatsapp ihbar hattı oluşturdu.

Kazan Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek ve aksaklıklara zamanında müdahale edebilmek üzere whatsapp ihbar hattı oluşturdu.

Teknolojiyi ve sosyal medyayı yakından takip eden Kazan Belediyesi, yeni bir uygulamaya başladı. Belediye, whatsapp uygulaması üzerinden ihbar hattı oluşturdu. Vatandaşlar gördükleri aksaklıkları whatsapp ihbar hattı üzerinden direkt olarak yetkililere ulaşabilecek. Vatandaşlar, akıllı cep telefonlarından gördükleri aksaklıkları, şahit oldukları gelişmeleri veya memnuniyetlerini whatsapp ihbar hattı üzerinden yazarak, fotoğraflayarak veya videoya alarak sesini yetkililere daha hızlı ulaşabilecek. Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün de direkt olarak gördüğü paylaşımlar sayesinde vatandaşlar seslerini en yetkili kişiye rahatlıkla duyurabilecek.

Sosyal Belediyeciliğin gereğini her platformda yerine getirmeye çalışan Kazan Belediyesi, aynı şekilde facebook ve twitter üzerinden de benzer hizmeti veriyor. Twitter'ı aktif kullanan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün talimatıyla kurulan whatsapp ihbar hattı vatandaşlardan da tam not aldı. Tanıtım filmleri ve çeşitli yollardan whatsapp uygulamasını geçtiklerini duyuran Kazan Belediyesi, bu yönüyle Türkiye'de ilkler arasında yer aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Kazan Belediyesi'nin başarısında vatandaş odaklı hizmet her zaman ön planda olmuştur. Kazan'ın gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği bir halk değil, halkın katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını da kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda teknolojik tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. Whatsapp uygulaması zaman kaybının önüne geçecek bir uygulama"dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lokman Ertürk Whatsapp Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title