Haberler

Kazakistan Nakliye > Saygınlar Nakliyat

ilandır
Güncelleme:

İş dünyasından günlük hayata kadar nakliye hizmetleri sektörlerin en çok ihtiyaç duyduğu sektördür. Çünkü globalleşen dünyada iş dünyası uluslararası boyutta çalışmalar yapılmaktadır. Günlük hayatta da çeşitli nedenlerden dolayı da nakliye hizmetleri tercih edilmektedir. Bu alanda hizmet veren Saygınlar Nakliyat ise alanında uzman ekibi ve profesyonel çalışma sistemi ile de adından sıkça söz ettirmektedir.

hizmeti veren firma iş çeşitli ürünlerden eşyalara kadar çok farklı parçaları taşımaktadır. Başka bir ülkeye giriş yapılacağı içinde ilk önce ilgili gümrük kapıları ve birimlerden izin alınması gerekmektedir. Sürecin tamamlanması birlikte de araç yola çıkabilmektedir. En ufak bir sorunun meydana gelmemesi içinde izinlerin ve belgelerin eksiksiz olması gerekmektedir. Diğer nakliye hizmetlerine göre süreç biraz daha uzun ve detaylıdır. Ancak gelişen teknoloji ile de kısa süreler içerisinde her şey tamamlanmış olmaktadır. Bu noktada firmanın tecrübesi devreye girmektedir. Saygınlar Nakliyat'ı öne çıkaran bugüne kadar çok sayıda hizmet vermeleri ve elde ettikleri tecrübeleridir. Dış ticarette Kazakistan'ın 2018 yılında dış ticaret cirosu, 2017'ye göre %19,7 artışla 93.5 milyar dolar oldu. 2018'de ise ihracat 67 milyar dolara ulaştı (2017'ye göre + %25,7) ve ithalat 32.5 milyar dolar oldu (2017'ye göre + %9,9) İhracat, 2018 yılında Kazakistanın gayri safi yurt içi hasılasının (GSYİH) %40,1'ini oluşturdu. Kazakistan'dan 120 ülkeye 800 ürün ihraç edilmektedir.

Kazakistan Parsiyel – Karayolu / Havayolu

Kelim anlamı parça olan parsiyel kelimesi nakliye sektöründe son zamanlarda eklenmiştir. Çünkü daha az sayıda ürün, parça ya da eşya göndermek isteyen kişilerin genellikle göndermekte sorun yaşamaktadır. Ayrıca da ekonomik açıdan da daha uygun maliyetli bir çözümün bulunması gerektiği içinde yapılan çalışmalar sonucunda parsiyel nakliye hizmeti bulunmuştur.

hizmeti ile en az 2 kişinin eşyası bir araç içerisinde taşınmaktadır. Güzergahta teslim edilecek adreslere göre belirlenmektedir. Diğer hizmetlerden çeşitli noktalardan ayrılmak ile birlikte son yıllarda en çok talep gören hizmetlerden biri olması ile de dikkat çekmektedir.

Kazakistan Frigo ( soğutuculu, termolu, ısı dereceli )

Sıcaklıktan etkilenen gıda, ilaç gibi ürünlerin taşınmasında özel soğutucu sistemlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu şekilde yapılan nakliye hizmetine de frigo adı verilmektedir. Saygınlar Nakliyat'ta geniş hizmet ağı içerisinde Kazakistan frigo hizmeti ile sektörün önemli bir ihtiyacını karşılamaktadır. Frigolu dorselerle taşınan ürünlerin başında, hammadde, ilaç, gıda, sebze / meyve, balık, tavuk, narenciye vb. Kazakistana varış süreleri, 10-12 gün. Azerbaycan üzerinden veya Rusya güzergahından taşımalar gerçekleştirilmektedir.

Mesafe ne kadar uzun olursa olsun bütün koşullar sabit kalmaktadır. Böylelikle de ürünlere zarar gelmeden transfer edilmiş olmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için firmanın sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak :

sayginlar@sayginlarnakliyat.com

Kazakistan İhracat Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
title