Haberler

Bursa'da Dün Meydana Gelen Zincirleme Kazada Yaralı Kurtulan Sürücü Kabusu Anlattı: 40 Patlama Sesi Duydum!

Güncelleme:

Bursa'da dün meydana gelen feci kazada bir TIR'dan dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan yolda 34 araç birbirine girdi. 1 kişinin öldüğü 20'den fazla kişinin yaralandığı kazadan yaralı kurtulan sürücü o anları anlattı.

Bursa'nın İnegöl İlçesinde dün akşam sıralarında meydana gelen 34 aracın zincirleme olarak karıştığı kazada 1 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı. Feci kazada yaralı kurtulup dehşet anını anlatan sürücü, "Ben 200 metre mesafeden gördüm TIR'ın yolu kapattığını, kontrollü bir şekilde arabamı bariyerlere sürterek durabildim. Sonra arkadan gelen araçlar benim arabama çarpmaya başladı yaklaşık 30-40 tane patlama sesi duydum" dedi.

TIR'DAN DÖKÜLEN MAZOT YÜZÜNDEN 34 ARAÇ ÇARPIŞTI

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mezit-7 mevkiinde bir TIR'ın deposundan dökülen mazotlar nedeniyle kayak pistine dönen karayolunda 34 araç çarpıştı. Can pazarının yaşandığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı.

Kazada Yaşanan Kabus Dolu Dakikaları Anlattı... '30-40 Tane Patlama Sesi Duydum'

YARALI KURTULAN SÜRÜCÜ DEHŞET ANINI ANLATTI

20'den fazla yaralı İnegöl Devlet Hastanesine ve çevrede bulunan özel hastanelere kaldırıldı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban hastaneye gelerek yaralıları ziyaret etti. Kazadan yaralı olarak kurtulan bir şahıs ise kabus dolu dakikaları anlattı.

Kazada Yaşanan Kabus Dolu Dakikaları Anlattı... '30-40 Tane Patlama Sesi Duydum'

"BİLEREK BARİYERLERE ÇARPIP DURDUM, 30-40 TANE PATLAMA SESİ DUYDUM"

Yaralı şahıs, "Ben 200 metre mesafeden gördüm TIR'ın yolu kapattığını, kontrollü bir şekilde arabamı bariyerlere sürterek durabildim. Karşıda el sallayan insanlar vardı ben o kazaya girmektense bariyerle kırdım ve sürtürerek arabamı durdum. Sonra arkadan gelen araçlar benim arabama çarpmaya başladı yaklaşık 30- 40 tane patlama sesi duydum. Tek başınaydım Allah korudu." diye konuştu.

Kazada Yaşanan Kabus Dolu Dakikaları Anlattı... '30-40 Tane Patlama Sesi Duydum'

Kazada Yaşanan Kabus Dolu Dakikaları Anlattı... '30-40 Tane Patlama Sesi Duydum'

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

THE MOST BELOVED ONE:

Bayramda yolculuk ettiğiniz araçlarda kul hakkı yiyen kimseler varsa dikkatli olun çünkü o araçlar kaza yapacak. Allah''ın kullarının haklarına razı olmayan hep kendisini diğerlerinden daha hayırlı gören ama olmayan canlıları yarattığı için pişman olduğunu düşünüyorum ve onlara hayat vermeye tevbe edip canlarını alacak, böylece sürekli bir şekilde hakkı yenen kullara haklarını teslim edecek. O yüzden sadece sevdiklerinizle vedalaşmayın, hakkına girdiklerinizle de helalleşin.

2
8
yanıtYanıtla
CC:

SAPLANTILI SAPIKLAR BI BITMEDINIZ DÜSÜN SU MILLETIN YAKASINDAN ÜSTÜNÜZE VAZIFE OLMADIGI HALDE ALLAHIN ISINE KARISIP INSANLAR HAKKINDA HÜKÜM VERMEKTEN VAZ GECIN ALLAH ILE KULUNUN ARASINA GIRMEYIN KENDI AMEL VE GÜNAHLARINIZLA UGRASIN

yanıt5
yanıt2
THE MOST BELOVED ONE:

Yüce Rabbimiz, kitaplarında münafıkların Allah''ın adaletini beğenmedikleri için kafir olduklarını bize zaten bildirmişti. O münafık müşrikler Allah''ın ve adaletinin yerine kendi ilahlaştırdıkları sahtekarları koyarak müminlerin haklarını gasp ediyorlardı.

yanıt0
yanıt1
Trafik Canavarı Olmaaaa:

Kardeşim yavaş gidin yavaş anlamadınız gitti YAVAŞ 90i geçmeyin...son 3günde 3kişi öldü hep hızdan duramadılar.Bodruma koşuyor millet ne varsa... Paraları yok ya.... Trafik artınca yüzlerce kaza oluyor yavaş gidin yavaş...

4
0
yanıtYanıtla
Trafik Şehitliği:

Allah lafzı uğruna seyahat ederken kendini bilme Trafik Cenavarlarının estirdiği Trafik Terörü ve sonucu olan kazalarda canlarını teslim edenler bence Trafik Şehidi''dir. Makamları ali Ruhları şad olsun.

yanıt0
yanıt0
real:

kamyoncu tırcıların enaz yüzde 70 katil

0
3
yanıtYanıtla
Biri,:

Bu mazot veya yag dokup sacan aracin Muayenesi + dolum yapilan yerin muayenesi +Yollarin temizligi,bakimi, kontrolu + kara yollarindaki belli sensorlerin olmayisi + kaza anina kadar olan surede, yollarda trafik polislerinin yerine aktif calisan polislerin olmayisi + bu belirttigim standartlarin, olan ulkelerden neden ulkemize de uyarlanmamasinin sorgulanmamasi + boyle haberlerde hep olen ve yaralananlarin on plana cikarilmasi + ...Bu boyle uzar gider..Yazik..

3
0
yanıtYanıtla
misafir:

TÜRKİYEDE trafik disiplini asla yok her gün yollar kan gölü ama ibret alan yok , maganda ülkesi haline geldik , bu gidişle yollara çıkamaz duruma geleceğiz ne yazık. Genleri bozuk bir millet haline geldik asla bişeyi doğru olarak öğrenemiyoruz. çöplükler ülkesi olduk.

2
0
yanıtYanıtla
ş:

ölü az olmuş hayret

0
1
yanıtYanıtla
Anıl:

Yola yakıt döküldümü arkasından gelenler buz pistine çıkmış gibi olur başıma geldi biliyorum yinede ucuz atlatılmış geçmiş olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title