Haberler

Kazada Yaralanan Lise Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Manisa'daki trafik kazasında yaralanan lise öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Manisa'daki trafik kazasında yaralanan lise öğrencisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kullandığı motosikletin kamyonetle çarpışması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi Umut Uygur (16), tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Uygur'un naaşı, 75. Yıl Mahallesi Camisi'ne getirildi.

Baba Rafet ve anne Günsel Uygur taziyeleri kabul etti, Uygur'un sınıf arkadaşları da tabutu başında gözyaşı döktü.

Öğrencinin cenazesi, burada kılınan namazın ardından Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, öğretmenler, öğrenciler ve Uygur'un yakınları katıldı.

Kaza

Merkez Yunusemre ilçesinde 13 Aralık'ta, Rasim Ö. yönetimindeki 45 AE 190 plakalı kamyonet, lise öğrencisi Umut Uygur'un kullandığı 45 DZ 167 plakalı motorsiklete çarpmış, kazada motosiklet sürücüsü ile birlikte yolculuk ettiği arkadaşı Emir İnak yaralanmıştı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırılan yaralılardan Uygur, bugün yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Uygur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title