Haberler

Kazada ölen genç müzisyenin annesi, kaçan sürücünün tutuklanmasını istedi

Güncelleme:

ANKARA'da türkü bar ve kafelerde müzisyenlik yapan Adnan Bağcı (20), hasarlı kazaya karıştığı otomobilini yol kenarına çekmeye çalışırken, arkadan gelen başka bir otomobilin aracına çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ANKARA'da türkü bar ve kafelerde müzisyenlik yapan Adnan Bağcı (20), hasarlı kazaya karıştığı otomobilini yol kenarına çekmeye çalışırken, arkadan gelen başka bir otomobilin aracına çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaçan sürücü, 2 gün sonra polise teslim olup, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Anne Durdu Bağcı, duruma tepki gösterip, sürücünün tutuklanmasını istediğini söyledi.

Kaza, geçen 2 Ekim'de saat 02.30 sıralarında Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Gece saatlerinde işten çıkan Adnan Bağcı, Sincan'daki evine gitmek için otomobili ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde ilerlerken taksiye çarparak, hasarlı kasaya karıştı. Bağcı, taksi sürücüsü ile anlaştıktan sonra otomobilini yol kenarına çekmek istedi. Bu sırada arkadan hızla gelen Hamdi M.'nin kullandığı otomobil, Bağcı'nın içinde bulunduğu otomobile çarptı. Bağcı, hurda yığını haline gelen otomobilde hayatını kaybetti. Kaza yerinden kaçan sürücü Hamdi M. ise 2 gün sonra polise teslim oldu. Hamdi M., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

'220 KİLOMETRE HIZLA OĞLUMA ÇARPIYOR'

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, Adnan Bağcı'nın annesi Durdu Bağcı, sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Durdu Bağcı, oğlunun işten çıkışta evine dönerken hasarlı kazaya karıştığını anlatarak, "Oğlum taksi şoförü ile konuşuyor. Adnan, ticari taksi şoförünün uyarısı üzerine yol kenarına çekmek için arabasına biniyor. O sırada yaklaşık 220 kilometre hızla arkadan gelen araç, oğlumun otomobiline vuruyor. Adnan orada ağzı açık ölüyor. Taksici kaçmaya çalışan diğer şoför yakalıyor ama taksiciye vurup kaçıyor. Biz burada acı çekerken o kişi rahat bir şekilde geziyor. O kişinin tutuklanmasını istiyorum. Orada durup yavruma yardım etseydi belki bu kadar içimiz yanmazdı. O şahıs kaçtıktan 2 gün sonra polise teslim oluyor. Teslim olduktan 1 gün sonra serbest bırakılıyor" ifadelesini kullandı.

Görüntü dökümü:

- Durdu Bağcı ile röp.

Olay yerinden görüntü

Durdu Bağcı'dan detay

Genel detay

Haber-Kamera:  Fatih POYRAZ/ANKARA,


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sincan Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title