Haberler

Kazada Ölen Aynı Aileden 4 Kişi Toprağa Verildi

Kazada ölen aynı aileden 4 kişi toprağa verildi

ARTVİN - Artvin'in Şavşat ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi toprağa verildi.

Artvin'in Şavşat ilçesi Sahara Dağı mevkiinde yağan dolunun yolu kayganlaştırması nedeniyle İsamettin Demir yönetimindeki 08 HD 289 plakalı araç hakimiyetini kaybederek yaklaşık 300 metrelik bir uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Aracın içerisinde bulunan İsameddin Demir, eşi Sultan Demir ve kendilerini ziyarete gelen gelini Şenay Demir ve 1 buçuk yaşındaki torunu Kuzey Demir yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi bugün memleketleri Şavşat'ın Dalkırmaz Köyü'nde öğle namazının hemen ardından Köy Meydanında kılınan Cenaze namazıyla defnedildi. Aynı anda annesini, babasını, eşini ve 1 buçuk yaşındaki oğlu Kuzey'i toprağa veren Ulaş Demir cenazede güçlükle ayakta durabildi. Cenazeye Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Şavşat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aytunç Ünsay'ın yanı sıra çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Artvin Şavşat 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title