Haberler

Kaza Yerine Giden Ambulans, Otomobille Çarpıştı: 10 Yaralı

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA) NEVŞEHİR'de meydana gelen trafik kazasında yaralılara müdahale etmek için yola çıkan ambulans, Avanos İlçesi'nde otomobille çarpıştı.

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)

NEVŞEHİR'de meydana gelen trafik kazasında yaralılara müdahale etmek için yola çıkan ambulans, Avanos İlçesi'nde otomobille çarpıştı. Kazada, sağlık personellerinin de aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Avanos İlçesi'ne bağlı Ortahisar Beldesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasındaki yaralıları almak için olay yerine giden 50 yaşındaki Mehmet Sucu yönetimindeki Nevşehir Sağlık Müdürlüğü'ne ait 50 EC 112 plakalı ambulans ile 25 yaşındaki Abdullah çokyiğit yönetimindeki 50 LC 767 plakalı otomobil Avanos çevreyolu kavşağındaki akaryakıt istasyonu önünde çarpıştı. Kazada, ambulans sürücüsü Mehmet Sucu (50), sağlık görevlileri Dudu Selvi (27), Hanife Dündar(40) ve Ömer Sözel(40) ile otomobil sürücüsü Abdullah çokyiğit, Sinan Özdoğan (30), Seda Yurttutan (25), Ayşe Özhan (25), Sedanur Papacı (14) ve Ali Özdoğan (10) yaralandı.

Yaralılar, çağırılan ambulanslarla İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Diğer kaza için ise başka ambulans gönderildi. Bu arada, olay yerinde bulunan Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne mensup polisler, kazadan görüntü olmak isteyen gazetecilerle tartıştı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title