Haberler

Kaza sonrası yardım için duran sürücünün motosikletini de gasbetti

Antalya'da gasbettiği otomobille kaza yapan saldırgan, kendisine yardım için duran sürücünün de motosikletini gasbetti.

Antalya'da gasbettiği otomobille kaza yapan saldırgan, kendisine yardım için duran sürücünün de motosikletini gasbetti. Zanlı, polis ekiplerince yaşanan kovalamaca sonunda yakalandı.

Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesi'nde yaşayan 66 yaşındaki emekli Yusuf Mızrak, otomobilini sokağa park ederken yanına gelen şüpheli, ekmek bıçağıyla tehdit edip anahtarı istedi. Mızrak'ın elinden anahtarı zorla alan şüpheli, otomobili gasbetti.

Turgut Reis Caddesi'nden Sabancı Bulvarı'na doğru ilerleyen şüpheli, kullandığı otomobille refüje çarptı. Bu sırada otomobilden inen zanlı, kendisine yardım etmek için duran Soner Doğan'ı da bıçakla tehdit edip motosikletini gasbederek kaçtı.

Doğan'ın ihbarı üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Bu sırada şüphelinin Dumlupınar Bulvarı'nda ilerlediğini gören polis ile şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. Zanlı, Turgut Reis Caddesi'ne giriş yaparken motosikletin dengesini kaybederek düştü.

Yaralanan ve alkollü olduğu gözlenen şüpheli, kendisini gözaltına almaya çalışan polis ekiplerine direndi.

Zanlı, ambulans çağıran polislere, zor günler yaşadığını ve çevresindeki insanların hep hırsız ve uğursuz olduğunu söyledi.

Güçlükle ambulansa alınan şüpheli, hastaneye kaldırıldı. Alkollü olduğu bahanesine sığınan şüpheli, polisin tüm ısrarına rağmen kimliğini açıklamadı.

Kaynak: AA / Güncel

Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title