Haberler

Kaza Sonrası Pilotların ve Hostesin Yakınları Hastaneye Akın Etti

Atatürk Havalimanı'nda kalkıştan bir süre sonra düşen uçağın mürettebatının tedavi gördüğü hastaneye yakınları akın etti.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - DHA/İSTANBUL

Atatürk Havalimanı'ndan kalkan TC-KON tescilli Cessna Citation VII tipi iş jeti, acil durum bildirdikten sonra iniş sırasında pistten çıkarak yandı. Uçağın mürettebat ve yolcuları kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, uçakta bulunan pilotlar Muzaffer Kütük, Mehmet Mümin Turan ve Hostes Duygu Doğaçay, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Yolcu Mehmet Şahin ise özel bir hastane de tedavi altına alındığı öğrenildi. Hastane'de tedavi altına alınan uçağın pilotları ve hostesin yakınları hastaneye gelerek durumları hakkında bilgi aldı. Ziyarete gelenler arasında şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney ve hostes olan eşi Özlem Güney de vardı. Hostes Özlem Güney'in kaza yapan uçakta bugün uçuşu olduğunu fakat evde işleri olduğu için ertelediği öğrenildi.

UÇAKTA 3 YERİNDEN KIRILMIŞ

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney'in hostes olan eşi Özlem Güney olay sonrası gazetecilere açıklama yaparak, "Olayla ilgili çok fazla bir bilgimiz yok. Sadece uçağın yanarak indiğini biliyoruz. Çok şükür hepsi iyiler, önemli olan da bizim o zaten. Uçağın teknik ile ilgili mi bir arızası oldu, yoksa hava şartları mı bilmiyoruz. Ama üçü de çok iyi. Yolcumuz da başka bir hastanede. Uçak Kıbrıs'a kalkıyordu bildiğim kadarıyla. Kalkıştan bir kaç dakika sonra iniş izni istemişler sonra da inmişler. Dediğim gibi uçak 3 yerinden kırılmış ve yanma var. Bu kaptanlarımızın büyük başarısıdır. Yolcuyu hiçbir şey olmadan tahliye etmek büyük bir başarıdır. Özel ve şahıs uçağı ve özel bir şirketin çatısı altında. Onlar da teknik ile ilgili bütün bilgileri vereceklerdir.

"UÇAKTA ASLINDA BEN OLACAKTIM"

Konuşmasına devam eden Özlem Güney, "Aslında şöyle, benim bir tadilat işim vardı. O sebepten dolayı da kaptanımıza gelemeyeceğimi söyledim. Diğer hostes arkadaşımızı aldılar. Bazen buna kader deriz, çok şükür ki kimseye bir şey olmadı ve buna çok mutluyum" dedi. Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney de hostes olan eşi ile hastaneye gelerek, kaza sonrası tedavi gören eşinin uçuş arkadaşlarını ziyaret etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan sanatçı, "Duyunca çok üzüldüm. Kaptanı ve ekibi de tanıyorum ben. Durumları çok iyi, ufak tefek sıyrık ve kırıkları var. Normalde o uçakta her zaman eşim uçuyor. Fakat bugün evde tadilat işi vardı. Bu yüzden arkadaşı gitti onun yerine. Herşey kısmet, tabi onun gitmesi de bizi üzdü çok. Allah'tan ki bir sorun yok, yoksa insan kahrolurdu. Herkese geçmiş olsun" dedi.

İYİYİZ AMA UÇAĞI KURTARAMADIM

Kaza da yaralanan Pilot Muzaffer Kütük'ün yakını Engin Güzel, "Eniştem oluyor kendisi, biz öldü sandık. Herkes annesi falan acil de şu anda. Durumu çok iyi konuştuk kendisiyle. Eşi ve çocukları yolda geliyorlar. Kızı da Ankara'dan geliyor yolda. Eniştem diyor ki, 'iyiyiz ama uçağı kurtaramadım' dedi. Bende bırak uçağı canınız kurtuldu dedim" dedi.

Kaza sonrası Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan uçağın mürettabatının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sadi Konuk Bakırköy Cessna Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title