Haberler

Bursa'da, Kaza Mahallinde Bebek Eşyası Gören Ekipler Harekete Geçti

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün akşam meydana gelen zincirleme kazada, bir kişinin can verdiği araçtan bebek kıyafetleri çıkması ekipleri harekete geçirdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün akşam meydana gelen zincirleme kazada, bir kişinin can verdiği araçtan bebek kıyafetleri çıkması ekipleri harekete geçirdi. Hurdaya dönen araç ve çevresinde bebek arandı. Ancak herhangi bir şey bulanamadı.

TIR'DAN DÖKÜLEN MAZOT ZİNCİRLEME KAZAYA NEDEN OLDU

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mezit-7 mevkiinde bir TIR'ın deposundan dökülen mazotlar nedeniyle kayak pistine dönen karayolunda 34 araç çarpıştı. Can pazarının yaşandığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı.

OTOMOBİL, OTOBÜS İLE DEMİR BARİYERLER ARASINA SIKIŞARAK HURDAYA DÖNDÜ

Eşi 43 yaşındaki Mehtap Soylu ile birlikte Ankara'dan Balıkesir'in Ayvalık ilçesine tatile giden Orhun Soylu idaresindeki özel otomobil, Mezitler bölgesinde meydana gelen zincirleme kazada, şehirlerarası yolcu otobüsü ile demir bariyerler arasında sıkışarak hurdaya döndü. Can pazarının yaşandığı kazada, görevliler ve vatandaşlar yardım için seferber oldu.

ARAÇTA BEBEK EŞYALARI GÖRÜLDÜ

Tatil yolunda hayatını kaybeden Mehtap Soylu'nun içinde bulunduğu araçta bebek eşyaları olduğu görüldü. Araçta bebek olma ihtimali üzerine ekipler teyakkuza geçti.

ARAÇ ÇEVRESİNDE BEBEK ARANDI

Hurdaya dönen araç ve çevresinde bebek arandı. Ancak herhangi bir şey bulanamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

dr.titanic:

bu tırlar denetim altına alınsın ben gözümle gördüm çoğu tır güvenli değil çoğunun depo mazot kapakları bozuk yada pet şişeyle kapatılmış sonra depodan mazot dökülmezmi allah ölenlere rahmet geride kalıp yaralananlara sağlık versin.....

9
0
yanıtYanıtla
:

Yollarda yapılan hataların herbiri Avrupa da asla müsaade edilemez. Özellikle de yakın takip. Bu kadar basit.

6
0
yanıtYanıtla
YETER ARTIK:

bu ne sorumsuzluk kardeşim yaa devriye polisi jandarması yok mu hiç. . yollardaki civatası boşa çıkmış sallanan trafik levhalarını işaretlerini ihbar etmekten yoruldum artık. Maket koymaktan radar koymaktan sıkılmadınız mı? maket polis arabası yapacağınıza şu yollara devriye aracı koyunda yol güvenliğini sağlasın. . kışı kırık gürcistanda bile otoyolda polis devriye atıyor!! DEVLET BÜYÜKLERİ BU KAZALARIN OLMASI HOŞ MU SİZCE?

2
1
yanıtYanıtla
y-d:

kazada ölenlere allah rahmet eylesin yaralılarada şıfa versin kazalar geliyorum demez insanlarımız hazır olda durur ama bişey yapamaz bir kişinin hatasınıda 99. kişi çeker neden acaba insan oğlu bunu neden yapar düşünün ey sürücüler direksiyon başına geçmeh araba kullanmanıza bağlı ilk işin eksiklerin varmı arabada bir bakar insan yola cıkmadan arabayı kontrol edersin ondan sonra direksiyona oturursun insan gibi insanca arabanı sürersin sürücü beyler hız çabuk tez gideceğin yere insanca adam gi

3
0
yanıtYanıtla
Biri,:

Hep soyluyorum, ulkemizde hic bir seyde standart yok..Trafik polisi departmanini acilen kaldirmak lazim.Aktive calisan polisler olacak yollarda..Avrupa-Kuzey America , butun standartlari olan ulkeler gibi..Ama niye yapilmiyor anlamak mumkun degil..Trafik polisi ne is yapar kardesim ? Nerede sogut golgesi, cevirme yapip ceza kesip gonderiyor.Yollarda aktif calisan polisler olsa kazalar buyuk olcude onlenir..

2
0
yanıtYanıtla
İKİSİ:

SEN NE DİYON LAN DEĞİŞİK. STANDART MTANDART GELMEZ BU HALKA. ADAM AMBULANSA YOK VERMİYOR Kİ SEN AMERİCA MAMERİCA SAÇMALIYORSUN

yanıt1
yanıt3
AVUKAT:

IKISI SEN NEDIYON LA TENEKE VERELIMDE TENEKE ÇAL SEN DIMBIL

yanıt0
yanıt5
mustafa:

tir in deposundan nasil mozot dökülüyor kapagi kapatmamismi o halde cinayet sucu isledi cezalandirilmali

2
0
yanıtYanıtla
gülhan özkara:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın üç ihtimal varallah . kaza kck

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title