Haberler

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde minibüs ile hafif ticari araç çarpıştığı ve 1’i çocuk 4 kişinin yaralandığı kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamarasına yansıdı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde minibüs ile hafif ticari araç çarpıştığı ve 1'i çocuk 4 kişinin yaralandığı kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamarasına yansıdı.

Kaza dün 17.40'da Ofis Kavşağında meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Antalya istikametine seyir halindeki Bekir Camcı idaresindei 07 MPF 94 plakalı minibüs,ilçe merkezinden çıkan Hüseyin Çelik idaresinde ki 03 L 4525 plakalı hafif ticari araç ofis kavşağındaki ışıklarda çarpıştı. Kaza sonrası minibüste bulunan Merdane Camcı, 2 yaşındaki Eymen Camcı ve hafif ticari araç şoförü Hüseyin Çelik ve hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Muhammed İnam yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri yardımı kaldırıldıkları Sandıklı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza anları ise kavşak yakınlarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Çelik Sandıklı Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title