Haberler

KAYÜ'de Mimarsinan OSB Yöneticilerine MYO'ların OSB'lere Katkıları Anlatıldı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), OSB'lerle olan işbirliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Osb'lerle olan işbirliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. KAYÜ'de Sosyal Bilimler Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Kaan Altınkaynak, Mimarsinan OSB yöneticilerine, Meslek Yüksekokullarının Organize Sanayi Bölgelerine katkılarına yönelik sunum yaptı. Daha sonra Mimarsinan OSB'ye kurulması planlanan ve arazi tahsisi tamamlanan MYO'nun yol haritası belirlendi.

ERÜ Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sunuma, Rektör Prof. Dr. kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Doç. Dr. Semra Aksoylu, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut, yönetim kurulu üyeleri ve Mimarsinan OSB Bölge Müdürü Abdulbaki Uludağ ile KAYÜ'nün merkezde bulunan meslek yüksekokullarının müdürleri katıldı. KAYÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Kaan Altınkaynak, Meslek Yüksekokullarının OSB Bölgelerine katkıları konusunda sunum yaptı. Sunumun ardından ise KAYÜ yöneticileri ile Mimarsinan OSB yöneticileri, Mimarsinan OSB'ye kurulacak MYO ve buna yönelik işbirliği çalışmaları konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca Mimarsinan OSB'ye kurulacak ve arazi tahsisi kesinleşen MYO'nun yol haritası belirlendi. Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, uygulama ve proje odaklı, iş dünyası ile bütünleşen, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan ve nitelikli insan gücünü yetiştirerek toplumsal fayda oluşturan bir üniversite misyonu ile hareket eden üniversitelerin, kısa ve uzun dönemdeki hedeflerini gerçekleştirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Bu hedeflerden en önemliler arasında iş dünyası ile işbirliği çalışmalarının yer aldığına dikkat çeken Rektör Karamustafa, gerek Kayseri OSB, gerek Mimarsinan OSB, gerekse iş dünyası ile iyi bir uyumlarının bulunduğunu kaydetti. Rektör Karamustafa, "Bu işbirliği çerçevesinde Mimarsinan OSB'ye kurmayı planladığımız MYO'da önemli mesafe kat ettik. İnşallah bu okulu en kısa zamanda kurarız. Ayrıca Kayseri OSB'ye de planladığımız MYO'nun çalışmaları devam etmektedir" dedi.

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut ise, Rektör Karamustafa'ya, OSB'lere verdiği destek ve işbirliği çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Rektör OSB Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title