Haberler

Kayserisporlu yönetici temel: kupayı, avrupa'ya açılan yol olarak görüyoruz

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'da Bayrampaşaspor ile eşleşen İstikbal Mobilya Kayserispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali Temel, kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'da Bayrampaşaspor ile eşleşen İstikbal Mobilya Kayserispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali Temel, kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Kayserispor olarak Türkiye Kupası'na önem verdiklerini belirten Muhammed Ali Temel, " Kayserispor, Türkiye Kupası'nı ciddiye alan bir kulüp. Çünkü, Avrupa'ya açılan direkt giden bir yol olarak görüyoruz. Kupayı ciddiye alıyoruz. İnşallah Kayserispor finale kadar gidecektir. Biliyorsunuz 2008 yılında kupayı almıştık. O kupanın yanına bir kupa daha eklemek istiyoruz" diye konuştu.


"HOCAMIZLA DEVAM ETME KARARI ALDIK"


Ligde alınan sonuçların ardından teknik direktör Hikmet Karaman'ın istifasını sunduğunu ancak yönetim olarak kabul etmediklerini ifade eden Temel, "Başkanımız ve yönetimimizle ligde alınan başarısız sonuçları sadece hocaya bağlamak yanlış olur diye düşündük. Hocamız tazminat almadan görevi bırakabileceğini belirtti. Ancak yönetim kurulumuz bu konuyu değerlendirerek, başarısız sonuçların hocaya bağlamanın en kolay yol olduğunu belirtti. Hocamızın devam etme konusunda bir karar aldık. İnşallah Kayserispor ligde istediğimiz, özlediğimiz, ligde üst sıralardaki yerini alacaktır. Büyük taraftarının da desteğiyle istenildiği yerde olacaktır" ifadelerini kullandı.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Muhammed Ali Kayserispor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title