Haberler

Kayserispor'un Galibiyet Serisi Sona Erdi

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında 6 karşılaşmayı da kazanan Kayserispor, kendi sahasında Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak ikinci yarıdaki ilk puan kaybını yaşadı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında oyuna iyi başlayamadıklarını, ancak dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini belirterek, "Normalde kazanmamız gereken bir maçtı, ama maalesef berabere bitti. Oyuna çok istekli ve arzulu başlamıştık, ama sonucunu getiremedik. Daha önümüzde 10 maçımız var. Kalan maçları final havasında oynayıp, Kayserispor'u en iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacağız. Bugünkü iki puanı kayıp olarak nitelendiriyorum. Maçı kazanmış olsaydık, üst sıralarda iddiamız olacaktı. Yine de bu iddiamızı ligin sonuna kadar sürdüreceğiz ve önümüzdeki Galatasaray maçı bizim için fırsat olacak. İnşallah, hak ettiğimiz sonuçla Kayseri'ye geliriz" dedi.

Fortis Türkiye Kupası maçının ardından Denizlispor karşısında takımda yorgunluk gözlendiği yönündeki bir soru üzerine Kafkas, "Biliyorsunuz çarşamba günü çok ağır bir maç oynadık. Yoğunluğu yüksek olan bir maçtı. Böyle ağır maçların arkasından oynanan maçlarda, oyuna ağırlığınızı koymak gerçekten zor oluyor. Bugün gördüğünüz gibi Denizlispor 10 oyuncuyla savunma yaptı, alanı kapattı. Bu da bizim pas yapmamıza engel oldu. Skor olarak önde olduğumuz sırada bu skoru korumamız gerekiyordu, ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, Kayserispor karşısında penaltılarının verilmediğini ileri sürerek, maçla ilgili konuşacak fazla bir şey olmadığını söyledi. Kurtar, "Maç başladı, ikili pozisyonlar var. Bizim lehimize hiçbir pozisyonda faul verilmiyor. Maçın 7. dakikasında Sezar Moreira kaleciyle karşı karşıya, arkadan faul ve kırmızı kartlık bir pozisyon. Hakemin gözünün önünde olan bir pozisyonda bu penaltıyı vermiyorsa, konuşacak fazla bir şey yok. Futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcular Ali Turan ve Koray, Denizlispor karşısında oyuna iyi başladıklarını, çok gol pozisyonuna girdiklerini, ancak bir hata nedeniyle golü yediklerini ve berabere kaldıklarını söyledi. Ali Turan ve Koray, önlerindeki Galatasaray maçını kazanıp iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Denizlisporlu futbolculardan Hasan Yiğit ve Engin ise, Kayserispor'un ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu, bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

(SE-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title