Haberler

Kayserispor - Trabzonspor Maçının Ardından

Güncelleme:

Kayserispo - Trabzonspor öaçının ardından teknik adamlar konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosenicki, bu sezon 3'üncü yenilgilerini aldıklarını ve takımın beklediği seviyenin altında olduğunu söyledi. Geçen sezonun gerisinde olduklarını belirten Prosinecki şöyle devam etti:

"Mağlup olduktan sonra burada konuşmak çok kolay olmuyor. Trabzonspor değil herhangi bir takıma karşı kaybettiğimiz zaman, bu bir de sahamızda olduğu zaman hoş değil. Evimizde 2'nci, sezonun 3'üncü yenilgisi oldu. İyi durumda olmadığımızın, geçen sezonun çok altında olduğumuzun da farzındayız. Bu durumu düzeltmek için var gücümüzle çalışacağız. Bugün iyi bir oyun ortaya koyamadık. Beklediğimiz seviyede oynayamadık. Bunu görmek endişe verici. İlerleyen haftalara bunu telafi etmek için çalışacağız. Kupa maçı ve Erciyesspor maçları var. O maçlarda bu hataları tekrarlamamak için çalışacağız.

AKÇAY: OYUNUMUZ YAVAŞ GÖZÜKTÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Raşit Akçay, taraftarın sürekli beklenti içinde olduğunu, takımın başarısında da bunun payı olduğunu söyledi. Trabzonspor taraftarının her zaman beklentisinin yüksek olduğunu vurgulayan Akçay, şunları söyledi:

"Sonuca baktığımızda müsabakayı kazanmış olduğumuz gözüküyor belki. Ama buna mücadele ve ilk yarıdaki oyunu eklersek sahada çok yüksek düzeyde iş çıkmamış gibi gözükebilir. Direk oyunu yan paslarla geciktirdiğimiz için oyunumuz yavaş gözüktü. İkinci yarı gol ve gol sonrası bölümde güvenlikle ilgili anlayışla sahada olduğumuz için oyun kalitesini yükseltmekten çok kontrollü oyuna döndük. 3 puan önceliğini önde tuttuğumuz için de göze hoş gelmeyen futbol ama iyi mücadele ve kazanma isteği olan takım görüntüsündeydik. Trabzonspor taraftarı tatminsiz ve her zaman başarı ister. Böyle beklentisi olan, futbolu bilen insanlara oynuyorsunuz. Bana göre bugün 3 gol de atsanız yine tatmin olamazdı. Trabzonspor'u Trabzonspor yapan da bu aslında. Bu bizi motive ediyor. Trabzonspor'un yaşaması için dışarıdan bir kan bu. Bundan rahatsız olmuyorum."

Beşiktaş-Galatasaray maçındaki olayları da değerlendiren Mustafa Raşit Akçay, çözümün yasalarda olduğunu vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Trabzonspor Akçay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title