Haberler
Güncelleme:

Kayserispor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı

Kayserispor, Bayram Bektaş'tan boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştırmış Samet Aybaba ile anlaştı. Aybaba, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı ekipte 17 gün çalışmıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

CAN DEP:

Bu senede sezonun ilk yarisini bitirir..

1
2
yanıtYanıtla
FENERLEE:

Malum, sıradaki maç Galatasarayla. Kayserispor yönetimi dahiyane bir fikirle. , yüksek lisanslarını Galatasaray üzerine yapan iki kardeşten biri olan Samet Aybabayı göreve getirmiş. Kayseri 4 tane atar. :)))

2
0
yanıtYanıtla
SOSYOLOG:

ne zaman bitecek bu bjk hayranlığı. . ?

1
1
yanıtYanıtla
Pastırmaspor:

Samet Hocayı getirdiklerine göre, demek ki Kayserispor başarıya aç.

1
0
yanıtYanıtla
Filozof.:

Haseki başkan ne derse o olur Yönetim formalite.

0
0
yanıtYanıtla
Filozof.:

Bu tercih yönetimden ziyade, Hasekinin isteğiyle alınan bir hocadır. Geçen dönem geldiğinde hatır için geldiğini söylemişti ama hatır için gelen 17 gün sonra bırakıp gitmezdi, bana göre yanlış bir Tercihti takımın mevcut yapısına uygun en iyi hoca ünal karamandı diye düşünüyorum. İnşallah geçen seneki bir sezonda 4 hocalık rekoru bu sene kırmayız. Hayırlısı olur inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
deli:

bu kayseri yönetiminde bir serce kadar beyin yok cürümüs adam 17 gün durmus takimda begenmemis gitmis sizde hicmi gugurur yok birakip giden birini geri getiriyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
DOĞRUMU SAMET:

Galatasaray maçından sonra istifa eder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title