Haberler

Kayserispor-Sanica Boru Elazığspor Maçının Ardından

Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 4-1 mağlup etti.

Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 4-1 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kaliteli bir takım olduklarını ispatlayan bir karşılaşma çıkardıklarını belirterek, "Oyuna iyi başladık ve devamı geldi. Bu takımın mücadele etme isteği nasıl kaliteli takım olduğumuzu gösteriyor. İlk kez oynayan oyuncularımız vardı. Bizim için çok önemli üç puandı aldık ve mutluyuz. Bundan sonra üst sıralar için daha da umutlu bir şekilde çalışacağız" dedi.

Kayserisporlu futbolcu Okay ise, çok iyi bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, "Galibiyeti kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Salih'e armağan ediyorum" diye konuştu.

Kayserisporlu Yener ise, haksız bir penaltı verildiğini savunarak, "Galibiyetimizi tüm Kayserispor taraftarlarına armağan ediyorum " ifadelerini kullandı.

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, büyük bir kayıp yaşadıklarına dikkat çekerek, "Tabi ki planlamadığımız bir iş başımıza geldi. Bizim işin büyük kayıp oldu. Enteresan bir gelişme oldu. 7. dakikada Bobo ile gol yedik. Biz sonrasında olayı değiştirelim diye bir anda maç 2-0 oldu. Maç penaltıdan sonra olay bize dönmeye başladı. Biz içerde Mouche'ye dikkat edelim dedik. Ama bu başımıza geldik. Biz bireysel hatadan gol yedik. Maçı çevirmek için uğraştım. Ama değişiklikler hiçbir fayda getirmedi. Arkadaşlarımız tempoyu arttıramadık. Ben futbolcularımıza hemen bu maçı unutmalarını söyledim. Önümüzdeki maça hazırlanmalıyız. Kayserispor'u tebrik ediyorum. 10 kişi kalıpta dört gol atmak büyük bir iş" diye konuştu.

Sanica Boru Elazığsporlu oyuncu Serdar Gürler de, "10 kişilik bir takıma böyle oynamak bize yakışmadı" diyerek, "Bizim bugünler puana çok ihtiyacımız var. Pazartesi günü tekrar antrenmanlara başlayıp daha fazla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sanica Boru Elazığsporlu oyuncu Tidiane Sane ise, "10 kişiye karşı oynadık ancak iyi bir sonuç alamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Kayserispor Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title