Haberler

Kayserispor - Orduspor Maçının Ardından

Süper Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, evinde karşılaştığı Orduspor ile 0-0 berabere kaldı.

Süper Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, evinde karşılaştığı Orduspor ile 0-0 berabere kaldı.

Maç sonrası konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Maçın bu şekle geleceğini kendi kafamızda tasarlamamıştık. Orduspor iyi savunma yapıp oyunu kitleyen bir takım. Orduspor takımını açamadığımız zamanlar oldu. Birçok pozisyon bulduk ama biraz şansızlık ve beceriksizlikten sonuç alamadık. Oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden sonuna kadar memnunum" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Sefa Yılmaz ise, "İyi top oynadık. Gol atsaydık daha değişik olacaktı ama olmadı. Sonraki maçlarımıza bakacağız" dedi.

Kayserisporlu oyuncu Cleyton da, "İyi bir maç ve iyi bir mücadele oldu. Yakaladığımız fırsatlar vardı ama maalesef değerlendiremedik. Bundan sonraki maçlarda değerlendirmek için mücadele vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Orduspor Teknik Direktörü Hector Raul Cuper, "Aslında bu puana sevinmemiz gerekiyor. Hak etmesek de 1 puan aldık. Kayserispor bizden daha iyi oynadı. Çok iyi defans yaptık. Onların kurduğu baskının altında kalmadık. Aldığımız puana sevinmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Ordusporlu futbolcu David Baral ise, "Maça bakacak olur isek pozisyona sahip olan taraf Kayserispor takımıydı. Kayserispor'u üzerimize çekip gol atmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Deplasmanda 1 puana razı olduk" şeklinde konuştu.

Ordusporlu oyuncu Soso da, "Buraya üç puan almak için gelmiştik ama Kayserispor bizden daha iyi oynadı. 1 puan aldığımız için mutluyuz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Kayserispor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title