Haberler

Kayserispor Mucizesi

SÜPER ligde üst üste 4 maçlık seri yakalayıp, tehlike hattından uzaklaşan Kayserispor, yeni yönetimi, yeni teknik kadrosu ve yeni transfer ettiği oyuncularla bir mucizeyi gerçekleştirdi.

Süper ligin ilk yarısında 12 puan toplamasına karşın, ikinci yarıya Dr.Erol Bedir başkanlığındaki yeni yönetimi, Sergen Yalçın yönetimindeki yeni teknik kadrosu ve transfer ettiği 10 yeni oyuncuyla giren sarı kırmızılılar 6 haftalık periyotta sadece eksik kadroyla çıktığı Medipol Başakşehir karşılaşmasında yenildi. Ardından Akhisar Belediyespor beraberliği, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor ve son olarak Çaykur Rizespor galibiyetleriyle 13 puan toplayan Kayserispor, kupada ise çeyrek finale yükseldi.

KAYSERİ KENETLENİNCE BAŞARI GELDİ

Gerek ligde gerekse kupada elde edilen başarıları değerlendiren Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Teknik direktörümüz Sergen Yalçın ve birbirinden önemli oyuncularımızın canlarını dişlerine taktığı takımımız, yeni yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızın gayreti, taraftarımızın desteği, yerel medyanın yanımızda olması, kentin bizi bağrına basıp, benimsemesi, gerek milletvekillerimiz gerekse il yöneticilerimizin bizi sahiplenmesiyle bu başarı geldi. Henüz işin başındayız. Asla durmak veya şımarmak yok. Hem lig de hem de kupada hedeflerimize birer birer ulaşıyoruz. İkinci yarıda yakaladığımız serideki maçlar elbette önemliydi ama, bizimle aynı bölgede bulunan Rizespor karşılaşması, deyim yerindeyse 6 puanlık bir karşılaşmaydı. Böylesi önemli karşılaşmadan farklı skorla ayrılmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mucize, ortak paylaşımın eseridir. Emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Şimdi sırada Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Fenerbahçe ve ligdeki Kasımpaşa maçları var. Bunlar kolay maçlar değil" dedi.

Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası özel uçakla Kayseri'ye dönen sarı kırmızılı oyunculara teknik direktör Sergen Yalçın, Fenerbahçe kupa maçı ve süper ligdeki Kasımpaşa karşılaşması için izin vermedi. Sarı kırmızılı ekipte sarı kart cezalısı Wellinton, hafta sonundaki Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sergen Yalçın Kayserispor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title