Haberler

Kayserispor, MP Antalyaspor İle Karşılaşacak

Güncelleme:

Kayserispor, Medical Park Antalyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kayserispor, Medical Park Antalyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başlayıp, top çalışmasıyla sürdü. Antrenmana, sahalardan yaklaşık 1,5 ay uzak kalacak Steinsson katılmadı.

İdmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Prosinecki, ligde bulundukları konumdan dolayı Medical Park Antalyaspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını belirtti.

Alt sıralardan kurtulmak için acil olarak 3 puana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Prosinecki, şöyle devam etti:

"Taraftarımızın önünde oynayacağız. Onun avantajını kullanmak istiyoruz. Medical Park Antalyaspor maçını, içinde bulunduğumuz durumdan çıkmak adına bir fırsat olarak görüyoruz. Yaptığımız çalışmalar hep bu yönde. Ümit ediyorum ki Medical Park Antalyaspor maçı, çıkışa geçeceğimiz ve yeni bir seri başlatacağımız bir karşılaşma olur. Hazırlıklar ve her şey yolunda, oyuncuların durumu da çok üst düzeyde. Temennimiz bizim adımıza iyi bir maç olur ve 3 puanı alırız. Taraftarlarımızdan bu zorlu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz."

Takıma kısa bir süre önce katılan gurbetçi Yener Arıca ise Kayserispor'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

İdmanın bir bölümünü, Kayserispor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kulüp başkanı Recep Mamur, genel menajer Süleyman Hurma ve diğer yöneticiler de takip etti.

Antrenman daha sonra basına kapalı devam etti.

Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel

Yayıncı: Hüseyin Doğru - KAYSERİ

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Robert Prosinecki Kayserispor Kadir Has Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title