Haberler

Kayserispor Milli Takımdaki Oyuncularını Bekliyor

Kayserispor, 9 Eylül Cumartesi Günü Oynayacağı Gençlerbirliği Maçı Öncesi Milli Takımlarda Bulunan Oyuncularının Gelmesini Bekliyor. Bu Arada, Sarı Kırmızılı Ekibin Tecrübeli Oyuncusu Toledo Da Paraguay Milli Takımına Davet Edildi.

Kayseri spor, 9 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı öncesi milli takımlarda bulunan oyuncularının gelmesini bekliyor. Bu arada, sarı kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncusu Toledo da Paraguay milli takımına davet edildi.

Kayserispor`da halen kaleci İvankov Bulgaristan milli takım kampında, Mehmet Topuz A milli takım, Uğur Uçar Ümit milli takım, Muhammed Hanefi ise Avusturya Milli takım kampına gitmişti. Bu oyuncuların milli takım kampından dönmeleri beklenirken, A milli takım kampından sakat olduğu için dönen Gökhan Ünal`ın Gençlerbirliği maçına yetiştirilmesi için çaba harcanıyor. Bu arada, Paraguay Futbol Federasyonu, Ekim ayında yapılacak Avusturalya karşılaşması için milli takıma davet edildi.

Böylece , Mehmet Topuz, İlhan, Uğur, Muhammed Hanefi ve İvankov`dan sonra sarı kırmızılı takımdan milli takıma çağrılan oyuncu sayısı Toledo ile birlikte 6`ya yükseldi. Kayseri spor teknik direktörü Ertugrul Sağlam,¨ Oyuncularımızın değişik ülke milli takımlarında forma giymesi bize gurur ve onur verir¨ dedi

MİRABOĞLU KAYSERİ`DEKİ DERNEKLERİ ELEŞTİRDİ

Kayseri spor 2. Başkanı Şaban Miraboğlu, yerel bir tv`de katıldığı spor programında Kayseri`deki Beşiktaş ve Fenerbahçe`nin taraftar dernekleri olmasını eleştirdi. Miraboğlu ,¨Bu kentin iki takımı var. Süper ligde oynayan bu iki takıma herkesin destek vermesi gerekir. Kayseri`de Kayserispor ve Erciyesspor varken, bir başka takımın derneğini kurmak ve desteklemek, tabiri caizse müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer¨dedi. Miraboğlu, bu arada sarı kırmızılı ekibin ligde şampiyonluk hedeflerken, taraftarın, konuk takımlara deplasmanda olduklarını hatırlatacak, tezahürat baskısı yapmasını önerdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title