Haberler

Kayserispor'lu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un Basın Toplantısı

Kayserispor'un Yıldız Oyuncuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, Düzenledikleri Ortak Basın Toplantısında Kayserispor'da Mutlu Olduklarını Belirterek, Kulüpleri İstemediği Sürece Hiçbir Yere Gitmeyeceklerini Açıkladı.

Kayserispor'un yıldız oyuncuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, düzenledikleri ortak basın toplantısında Kayserispor'da mutlu olduklarını belirterek, kulüpleri istemediği sürece hiçbir yere gitmeyeceklerini açıkladı.

Kayserispor'un kamp çalışmalarını gerçekleştirdiği Kocaeli Kartepe'de bulunan Green Park Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısında, ilk olarak söz alan Mehmet Topuz, Kayserispor'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Buradan Milli Takım'a gittim. Kayserispor'un bende çok emeği var. Zaten başkanımızda fazlasıyla ekonomik desteği veriyor. Şu anda tek düşüncem Kayserispor. isteyerek 2 kere de sözleşmemi uzattım. Kayserisporda mutluyum" dedi.

Golcü futbolcu Gökhan Ünal ise, takım arkadaşı Mehmet Topuz'la kendisinin transferlerinin 2 yıldır gündeme geldiğini hatırlatarak, "Ama 2 senedir biz burda mutlu olduğumuz için kaldığımızı tekrarlıyoruz. Ama nedense bizim isteğimiz dışında, bizim söylemediğimiz demeçler gazetelerde çıkıyor. Biz kulübümüz istemediği sürece hiçbir yere gitmiyoruz. Sonuçta biz burda mutluyuz. Buradan Milli Takım'a yükseldik. Biz Kayserisporla UEFA Kupası'na katıldık. Ben ilk defa burada gol kralı oldum. Şu anda da burada

çok mutluyum. Başkanımla, menajerim ile çok mutluyum. Yani kulübün içerisindeki her şeyle çok mutluyum. İlla Kayserispor'da kalacağız diye bir şey yok. Biz başkanımızla bunları her defasında konuşuyoruz. Başkanımız onay vermedikçe gitmeyi düşünmüyoruz. Kayserispor'da mutluyuz ve bu sene de Kayserispor'dayız" diye konuştu.

Toplantıda hazır bulunan Genel Menajer Süleyman Hurma ise Kayserispor olarak Türkiye'deki borcu bulunmayan ender kulüplerden biri olduklarını vurgulayarak, "UEFA kriterlerine uyan kulüplerden biriyiz ve hedefimiz ilk 4 takım içinde olmak. Kadromuza yeni yıldız oyuncular katarak şampiyonluğu kovalamak istiyoruz. Bu nedenle her iki yıldız oyuncuyu da satmayacağız" ifadelerini kullandı.

Kartepe'de kamp çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takım sabah yaptığı kros çalışmasının ardından akşam da bir idman yapacak.

(GA-İK-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title